Malwarebyte’s bliver bedre

Malwarebyte’s bliver bedre

Det sker med jævne mellemrum at godt software bliver endnu bedre. Her kan man så diskutere, hvad der gør software godt, men hvis et program har nyttig effekt på din computers helbredstilstand, er det vel gavnligt.

Et af de programmer, jeg har installeret på talrige computere gennem de seneste mange år, er det gratis renseprogram Malwarebyte’s. Lige netop Malwarebyte’s er et klasseeksempel på et program, der hjælper op til flere mennesker på kloden til at få renset computeren for unødigt skidt.

Vi rammes af skidt

Ofte rammes du og jeg samt naboerne af skidt, som vi på et mere eller mindre ubevidst plan henter ned på harddisken via hjemmesider, mails samt links, hvor snedige bagfolk lægger skjulte ”u-skatte” ned på din computer. Det betyder at bagmænd pludselig ved mere om dine vaner, end du måske selv gør.

Måske oplever du at computeren bliver langsom. Måske overstrømmes din skærm af irriterende popup vinduer, der sælger alt mellem himmel og jord. Måske begynder specielle programmer at opføre sig mystisk. Måske er din favorit søgemaskine pludselig skiftet ud med det rene juks.

Her er Malwarebyte’s fantastisk. Ved at scanne din harddisk med Malwarebyte’s får du hurtigt et overblik over evt. skidteras på computeren. Og Malwarebyte’s er effektivt. Hvis dette enestående og helt gratis renseprogram finder skidt i krogene, bliver det fjernet øjeblikkeligt, hvis du følger programmets anvisninger.

Forbedring i malwarebyte’s

Og nu bliver Malwarebyte’s endnu bedre. Et andet mesterprogram inkluderes nemlig i Malwarebyte’s. Dette andet stykke software hedder AdwCleaner, og netop dette program er specialiseret i at finde adware – altså sådan noget skidt, der handler om annoncer, reklamer og lignende. Det er jo ikke altid at reklamer er godt for dig.

Her kan AdwCleaner hjælpe dig, hvis du bliver ramt at sådant adware. Det kan nemlig godt være ret besværligt at slippe af med skiftet, men AdwCleaner hjælper dig – og programmet gør det ret godt.

Derfor er det superdejligt at Malwarebyte’s nu inkluderer AdwCleaner, så du får 2 superprogrammer i én pakke. Faktisk viser tal, at AdwCleaner downloades over 200.000 gange – om dagen, og t programmet er blevet installeret over 200 millioner gange, siden det så dagens lys for første gang.

Gratis version af renseprogrammet

Derfor kan jeg kun på det varmeste anbefale dig at hente seneste version af Malwarebyte’s. Programmet fås i en gratis version og i en købeversion. Den gratis version inkluderer 14 dages gratis prøve af premium versionen, hvor programmet konstant holder øje med din computer.

Efter de 14 dage kan du sagtens ”drosle ned” til den gratis version, hvorefter ”live-scanneren” træder ud af kraft. Det betyder at du manuelt skal scanne din harddisk med jævne mellemrum. Og det fungerer sådan set ganske udmærket.

www.malwarebytes.com/trial

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.