Nettips fylder rundt

Nettips fylder rundt

Kære læser,

På lørdag den 1. juni fylder Nettips.dk rundt. Så er det nemlig 25 år siden, at jeg – Allan Bojsen – oprettede domænet hos daværende DK Hostmaster. DK Hostmaster har siden skiftet navn til Punktum.

Da jeg i sin tid registrerede domænet Nettips.dk var tanken, at det skulle bruges til noget helt andet, end brugstanken er den dag i dag. Der er løbet meget vand i åen, og det skal jeg nok kede dig med i et indlæg, der falder på lørdag.

Når dette er sagt, kan jeg kun udtrykke overraskelse over at 25 år af mit liv er  løbet så stærkt. Det lægger op til selvransagelse og en vis form for ydmyghed over alle de skønne ting, der er hændt mig i den periode.

Tak fordi du læser med.

Læs også

3 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.