Om Nettips.dk

Nettips drives og ejes af Allan Bojsen (årgang 1966), uddannelseskonsulent fra Svendborg, gift med Lone og har et par friske knægte. Allan Bojsen var fra 1998 – 2010 fast IT-skribent på Fyns Amts Avis indtil avisen fusionerede med Fyens Stiftstidende, og han har i tidens løb desuden været freelancer for Politiken, Privat Computer, YOYO-mag, DKviaNet, 1klik.dk og WEBsiderne. Allan underviser i brugen af it og holder desuden foredrag om it-baserede emner. Desuden driver han www.bojsen.dk

John Westcoast, ægte sjællænder, men bosat i det vestlige Jylland siden 1979. John er relativ ny indenfor it, og selvom han først fik sin første Dell-computer i 2003, har han opbygget en flot viden om emner i computerens verden. – Det startede med at jeg ville overføre mine gamle vinyler til cder, og så er det gået slag i slag siden, siger han skælmsk. Johns motto lyder: “Man skal ikke være bange for at få hjælp fra nogen.” Den hjælp yder John selv som admin i vort forum.

Prutterhunden, alias Dan Numelin, født 1951 og opvokset på Frederiksberg i København. Også han er relativ ny på it-området og måtte kæmpe en sej kamp i starten for 10-11 år siden for at begribe alt det nye. Men stædighed og nysgerrighed holdt ham fast og efter et par år, var det blevet hans interesse nr. 2, næstefter hunden Prik, som var hans et og alt. Da Dan stødte på Nettips, slog det klik, og han blev mere og mere nørd. Prutterhunden står bag Nettips Brugervejledning.

Henrik Hansen, født i 1990 og bor i Esbjerg. Henrik har altid interesseret sig for IT og er ligeledes uddannet inden for faget. Han skal til at tage en Professions bachelor i system udvikling. Henrik arbejder som IT-supporter / systemudvikler, og i sin fritid bruger han meget tid på gadgets og på sin hobbyvirksomhed, som primært laver skræddersyede hjemmesider / programmer til kunden. Følg Henrik og hobbyvirksomheden på http://www.hbmh.dk og http://www.codingart.dk.

Bent Vester, tidligere it chef og nu efterlønner med masser af forstand på så spændende emner som it sikkerhed, computer implementering, it netværk, vedligeholdelse af hjemmesider og meget, meget mere. Bents egen website: http://bvdesign.dk/

Formålet med denne side er at informere familiens medlemmer om ting, der rører sig på IT-området: gadgets, smartphones, tablets, computere, software, hardware mm.

Mange af artiklerne her på Nettips.dk har tidligere været bragt hos førnævnte medier, og rettighederne (copyright ©) til alt materiale på Nettips.dk tilkommer ovennævnte. Skulle vi anvende rettighedsbeskyttet billedmateriale her på Nettips, beder vi dig om at gøre os opmærksom på dette. Kommentarer og spørgsmål er velkomne på email@nettips.dk

VIGTIGT!

Denne plads dedikeres Hans-Georg, som var med til at bygge Nettips op til at blive et populært sted for folk, der interesserer sig for it. Uden Hans-Georg ville dette websted ikke bestå. Hans-Georg forlod denne verden den 8. januar 2010.
Læs: Det syge væsen
Læs: Hans-Georg er død
Læs: Farvel til Nettips
Æret være Hans-Georgs minde

En stor tak skal lyde til Jacob Thomsen. Var det ikke for Jacobs evner udi programmering og søgemaskineoptimering ville Nettips ikke bestå den dag i dag. Jacob stod bag al teknik i den hidtidige version af Nettips.

Nettips.dk version 5.0 er udviklet i samarbejde med Bojsen IT
Nettips.dk version 4.5 er udviklet i samarbejde med Demand Production
Nettips.dk version 4.0 er udviklet i samarbejde med AzureX
Nettips.dk version 3.0 var designet af www.artnmind.dk
Noget af det grafiske materiale er venligt stillet til rådighed af Hatetank.dk.
Links og forslag til downloads anvendes på eget ansvar.
Andet grafisk materiale er hentet hos www.j-ws.de og www.hjs-kreativ.de. Desuden er websteder som
http://www.freestockphotos.com/
http://www.aarinfreephoto.com/
http://www.pixelperfectdigital.com/
http://www.aarinfreephoto.com/
http://www.photobanks.info/
http://www.sxc.hu/
http://www.picturestation.net/
http://www.morguefile.com/ og http://www.imageafter.com/ også værd at kigge nærmere på, hvis du er ude efter gratis billeder og grafik.