Om Nettips.dk

Nettips drives og ejes af Allan Bojsen (årgang 1966), selvstændig erhvervsdrivende fra Svendborg, gift med Lone og har et par friske knægte. Allan Bojsen var fra 1998 – 2010 fast IT-skribent på Fyns Amts Avis indtil avisen fusionerede med Fyens Stiftstidende, og han har i tidens løb desuden været freelancer for Politiken, Privat Computer, YOYO-mag, DKviaNet, 1klik.dk og WEBsiderne. Allan underviser i brugen af it og holder desuden foredrag om it-baserede emner. Desuden driver han www.bojsen.dk

John Westcoast, ægte sjællænder, men bosat i det vestlige Jylland siden 1979. John er relativ ny indenfor it, og selvom han først fik sin første Dell-computer i 2003, har han opbygget en flot viden om emner i computerens verden. – Det startede med at jeg ville overføre mine gamle vinyler til cder, og så er det gået slag i slag siden, siger han skælmsk. Johns motto lyder: “Man skal ikke være bange for at få hjælp fra nogen.” Den hjælp yder John selv som admin i vort forum.

Formålet med denne side er at informere familiens medlemmer om ting, der rører sig på IT-området: gadgets, smartphones, tablets, computere, software, hardware mm.

Mange af artiklerne her på Nettips.dk har tidligere været bragt hos førnævnte medier, og rettighederne (copyright ©) til alt materiale på Nettips.dk tilkommer ovennævnte. Skulle vi anvende rettighedsbeskyttet billedmateriale her på Nettips, beder vi dig om at gøre os opmærksom på dette. Kommentarer og spørgsmål er velkomne på email@nettips.dk

VIGTIGT!

Denne plads dedikeres Hans-Georg, som var med til at bygge Nettips op til at blive et populært sted for folk, der interesserer sig for it. Uden Hans-Georg ville dette websted ikke bestå. Hans-Georg forlod denne verden den 8. januar 2010.
Læs: Det syge væsen
Læs: Hans-Georg er død
Læs: Farvel til Nettips
Æret være Hans-Georgs minde

Denne plads dedikeres Prutterhunden, alias Dan Numelin, født 1951 og opvokset på Frederiksberg i København. Trods det at Prutterhunden var relativ ny på it-området og måtte kæmpe en sej kamp i starten i begyndelsen for at begribe alt det nye. Men stædighed og nysgerrighed holdt ham fast og efter et par år, var det blevet hans interesse nr. 2, næstefter hunden Prik, som var hans et og alt. Da Dan stødte på Nettips, slog det klik, og han blev mere og mere nørd. Prutterhunden står bag Nettips Brugervejledning. Dan forlod denne verden 28. juli 2021.
Æret være Dan Numelins minde.

En stor tak skal lyde til Jacob Thomsen. Var det ikke for Jacobs evner udi programmering og søgemaskineoptimering ville Nettips ikke bestå den dag i dag. Jacob stod bag al teknik i den hidtidige version af Nettips.

Nettips.dk version 5.0 er udviklet i samarbejde med Bojsen IT
Nettips.dk version 4.5 er udviklet i samarbejde med Demand Production
Nettips.dk version 4.0 er udviklet i samarbejde med AzureX
Nettips.dk version 3.0 var designet af www.artnmind.dk
Noget af det grafiske materiale er venligt stillet til rådighed af Hatetank.dk.
Links og forslag til downloads anvendes på eget ansvar.
Andet grafisk materiale er hentet hos www.j-ws.de og www.hjs-kreativ.de. Desuden er websteder som
http://www.freestockphotos.com/
http://www.aarinfreephoto.com/
http://www.pixelperfectdigital.com/
http://www.aarinfreephoto.com/
http://www.photobanks.info/
http://www.sxc.hu/
http://www.picturestation.net/
http://www.morguefile.com/ og http://www.imageafter.com/ også værd at kigge nærmere på, hvis du er ude efter gratis billeder og grafik.