Sådan finder du den bedste bookmaker i 2020

Sådan finder du den bedste bookmaker i 2020

Der er mange aspekter forbundet med et velplaceret bet/væddemål, der går længere end blot at forudsige vinderen. Uanset om du oddser lejlighedsvis for at bringe ekstra spænding til en sportsbegivenhed, eller om du konsekvent oddser hver dag, så ved vi alle sammen godt, at vi ikke kan vinde hver gang.

Hvorfor det er vigtigt, at gøre sig nogle overvejelser inden, såsom at vælge den rigtige bookmaker eller tilføje et maks bet til sine indsatser. Det handler også om at finde de rigtige indsatser for at få mest ud af sine forudsigelser. Der findes rigtig mange markeder og betting sider, samt bookmakere med og bookmakere uden licens, der gør det muligt, at placere nogle seriøse bets.

Tricket er at finde ud af, hvordan man sorterer de dårlige fra, og finder den frem til den bedste bookmaker.

Kig dig omkring

Når du skal finde den bookmaker, der matcher dine behov bedst, er det vigtigt, at du kigger dig lidt omkring og undersøger mulighederne. Du bør ikke vælge det første, der dukker op, for det er sjældent den bedste mulighed. Det online gambling marked er meget rivaliserende, hvilket resulterer i en masse forskellige tilbud og kampagner, der er tilgængelige til nye potentielle kunder.

Tilbuddene lanceres ofte i forbindelse med store sportsbegivenheder, og kan ses på din TV skærm mellem halvlegene. Nogle virksomheder er rigtig gode til at skille sig ud med disse tilbud, men nogle gange er kampagnerne for gode til at være sande. Hvis du finder en velkomst kampagne, som du synes, lyder interessant, kan du med fordel undersøge tilbuddets vilkår og betingelser på bookmakerens hjemmeside. Det er vigtigt, at skabe et overblik over, hvad det kræves af dig, før du kan indkræve din bonus.

Sådan tyder du en bookmakers kampagner

Der er flere faktorer, man skal være opmærksom, når man læser om et velkomsttilbud eller en kampagne om et indledende gratis bet. Rigtig mange tilbud, kan virke kryptiske, og vilkår og betingelser kan forvandle sig til hieroglyffer, der gør det noget nært umuligt at tyde. Hvis du er i tvivl, kan du få et overblik over de ting, som du med fordel kan holde ekstra øje med.

Det første du skal være opmærksom op, er de betingelser, der er forbundet med tilbuddet. Er kampagnen baseret på din første indbetaling eller dit første bet, og hvad er minimum og maksimum? Inden du modtager din første bonus, er det en god idé at overveje, hvilken bonus du ønsker at modtage. Foretrækker du en første-indbetalingsbonus eller en første-indsats-bonus?

Hvis du gerne vil foretage flere indledende indbetalinger eller indsatser, så er denne bonus nok ikke noget for dig, da den højst sandsynligt kun gælder for den første, der foretages. Hvis din første indbetaling eller indsats er under minimumsgrænsen, modtager du ikke din bonus, og det samme gælder omvendt, hvis du satser eller indbetaler mere en den maksimale grænse.

Begrænsninger for velkomstbonus?

Du bør altid kigge på minimum odds, der kræves fra din første indsats eller indbetaling for at aktivere/modtage bonussen. Nogle gange kræver det, at du satser på væddemål med højere odds for at aktivere tilbuddet. Nogle velkomstbonusser har også et odds-loft, som du skal være opmærksom på.

Kontrollér eventuelle begrænsninger for en velkomstbonus. Tjek eksempelvis om bonussen kan bruges på et hvilket som helst sportsmarked, og om du kan bruge den på singles og multiples osv.

Tag også betalingsmetoder med i dine overvejelser, da mange velkomst kampagner ikke gives, hvis du eksempelvis benytter Skrill eller Neteller som betalingsmetode.

Udløbsdato gælder ikke kun, når du skal købe mælk nede i supermarkedet, men også på online velkomsttilbud. De fleste gratis bets er gyldige i mindst 7 dage, og de fleste bonus cash i 30 dage, men tjek altid vilkårene for en sikkerheds skyld. Hvis du ikke gør brug af din bonus inden for tidsrammen, udløber det nemlig.

Når du har fundet din foretrukne bookmaker

Når du har undersøgt markedet, velkomstbonusser, vilkår og betingelser, og fundet den bedste bookmaker for dig, er det vigtigt, at du spiller ansvarligt, og er opmærksom på at nogle bookmakere tilbyder mange valgfri funktioner, der hjælper spillere med at regulere deres væddemål. Du kan blandt andet selv sætte dine aktivitetsgrænser, udelukke dig selv delvist, opsætte en tabsgrænse med mere. Det er vigtigt, at du har det sjovt og spiller med omtanke.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.