YouSee app til Apple TV

YouSee app til Apple TV

Her i huset valgte vi for år tilbage at skrotte de dyre tv-pakker, som selskaber med store armbevægelser tilbyder. YouSee og Stofa er nogle af de helt store, men priserne på deres pakker lå ikke til vores økonomiske højreben. Vi syntes simpelt hen at vi betalte for mange penge til noget, som vi ikke brugte.

Den store pakke fra Stofa indeholdt ganske vist mange udmærkede kanaler, men der var bestemt også en masse skrammel imellem, som vi slet ikke gloede på. Eksempelvis børnekanaler. Vores drenge er efterhånden så store, at de er flyttet hjemmefra, og når de besøger os, er det sjældent at de tænder for børne-tv.

Vi sparer mange penge

Desuden var der er masse kanaler på udenlandsk, som vi udelukkende zappede henover. Tyske discount-stationer og nordiske ditto. Vi orkede det ikke. Derfor valgte vi at sige tv-pakken op. Jeg skal derved leve med at jeg ikke længere har adgang til alle mine elskede fodboldkampe, men vi sparer en del penge om året på nedskæringen.

I stedet investerede vi i et Apple TV. Det er sådan en lille boks, som du kobler til dit fjernsyn. Når boksen er klar og når den har fået forbindelse til husets trådløse netværk, kan du se gratis tv-kanaler på dit fjernsyn. Det betyder for eksempel at du kan se alle DRs kanaler. Helt gratis, idet du jo betaler licens til indholdet alligevel. Vi har desuden tilkøbt TV2s store pakke (Play), så nu kan vi se alt på DR og TV2.

YouSee udvikler app

Når man anvender Apple TV, kan man installere en række apps, som gør det nemt at se disse tv-stationer. Nu melder YouSee sig på banen med en app, som alle deres kunder kan få glæde af. Ved at installere denne app, kan du nemlig logge ind på din YouSee konto og derigennem se de programmer, som du har adgang til via abonnementet hos YouSee.

Det har man sådan set længe haft mulighed for, dog ikke på Apple TV. Her har man skullet logge ind på computer, tablet eller smartphone. Herefter har man haft adgang til alle de tilkøbte tv-stationer. Som sagt er appen fra YouSee ikke relevant for os. Vi har ikke konto dér, men for familier, hvor ungerne for eksempel har et Apple TV stående på værelset, er det en ny, stærk mulighed.

Og hvordan går det så med livet uden Stofa og YouSee? Jo tak, ganske godt. Ganske vist kan jeg ikke se mine elskede fodboldkampe herhjemme, men når der for eksempel er Champions League, besøger jeg gode venner med en six pack under armen. Vi sparer omkring 5.000 kroner om året skattefrit, og hvis vi ikke havde købt TV2 Play til 139 kroner om måneden, havde vi sparet endnu mere.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.