Bing og kunstig intelligens

Bing og kunstig intelligens

Mærk dig bogstaverne AI: Artificial Intelligence – eller på dansk: kunstig intelligens. Det popper op i diverse nyhedsoverskrifter og artikler, og vi kan næsten ikke trække vejret uden at høre om ai. Selv Nettips.dk er nu på banen med omtale heraf. Pyha, det bliver snart ikke større.

Nå, dagens nyhed går på Microsofts søgemaskine, Bing, som vist roligt kan kaldes Googles største konkurrent. Nu træder Bing i karakter ved at tilbyde søgeresultater ved hjælp af kunstig intelligens. Dermed skulle det være endnu lettere at finde bestemte informationer om ting og sager. Hvis du bevæger dig ind på Bing-søgemaskinen, vil du se at man nu kan indtaste hele sætninger og derved få præsenteret søgeresultater ud fra dit gode spørgsmål.

Der er et par eksempler på Bing. Et af dem lyder: – Jeg får 6 gæster til spisning og jeg vil servere vegetarretter. Kan du anbefale en 3-retters menu med chokoladedessert?

Hvis du vil vide mere om Bings nye fuktioner, kan du måske finde svarene her.

Formålet med den kunstige intelligens er naturligvis at forbedre de søgeresultater, som Bing hoster op med. Dette gælder alt lige fra simple forespørgsler til avancerede opgaver som ovenstående vegetar-udfordring.

Det nye Bing kan skabe indhold såsom at assistere med at skrive en e-mail eller oprette en rekseplan til din næste ferie. Microsoft Edge-browseren er også blevet opdateret med nye ai-egenskaber og et nyt udseende.

https://www.bing.com/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.