Mere strøm til din smartphone

Mere strøm til din smartphone

Pokemon Go har virkelig sat gang i debatten om brugen af smartphones. Personligt synes jeg at det er fjollet, at folk render rundt med en smartphone i hånden, mens de febrilsk forsøger at finde godbidder i samfundet. Imaginære monstre er åbenbart et hit. Nå, det må de selv om. Bare jeg kan blive fri.

Nå, men altså de hersens monsterjægere løber nu ind i nye udfordringer, når de spadserer, cykler eller kører rundt med deres smartphone aktiveret konstant. Det er nemlig ingen hemmelighed, at sådanne nymodens smartphones æder en masse strøm, især når skærmen er tændt hele tiden.

Strøm på en hundeslæde

Jeg synes selv det er rigtigt træls, at man konstant skal kaste blikke på strøm-notifikationen for at se om apparatet holder strøm dagen og aftenen ud. Ellers må man ty til nærmeste stikkontakt og få ladet den den uundværlige smartphone op.

Du kan også vælge en anden løsning: at medbringe en såkaldt powerbank i inderlommen. Sådan en bandit lader du op, hvorefter du har et ekstra-batteri ved hånden. Det er ganske smart, for så har du altid ekstra strøm på dig – også selv om du skulle stå i Nevada ørkenen eller sidde på en hundeslæde i Ilulissat.

Vi har tidligere skrevet om sådan en powerbank og i 2015 skrev vi om en powerbank, der kunne lades op via solens stråler – også i en mindre udgave.

Både stikkontakt og sol

Sandberg er nu ude med en powerbank til din smartphone, og det nye ved denne powerbank er, at du kan clipse den fast bagpå din smartphone. Apparatet kan lades op via stikkontakt eller via solstråler, og dermed er du godt rustet, når du skal ud at finde nye imaginære Pokemon monstre.

Apparatet kaldes for en Powerback og den fås i 2 udgaver: den ene med Micro USB-stik og den anden med Lightning stik. Min Nexus 6P må altså desværre se sig ramt forbi, idet den er baseret på det nyeste USB-C stik. Pyt, jeg spiller jo alligevel ikke Pokemon Go …

Micro USB, 349 kroner

Lightning, 399 kroner

Læs også

1 Comments

  1. Ulf Nissen

    Utrolig rart at kunne gå rundt uden bekymringen om at løbe tør for strøm. Specielt i tider hvor hele livet er på telefonen kan dette hurtigt blive problematisk. Det må også snart tvinge mobiludviklere til for alvor, at gøre noget ved batterilevetiden. Specielt hvis pungen skal erstattes af telefonen på sigt.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.