Computer og Internet uden besvær

Computer og Internet uden besvær

Kender du problemet med, at computeren, smartphonen eller Internettet ikke makker ret. Det kan for eksempel være kryptiske beskeder, der pludselig popper op på skærmen, eller de vanlige funktioner kan have flyttet sig. Sådan bør det ikke være, for teknikken er til for dig, og ikke omvendt.

Hører du til de mange, der helst er fri for alt besværet bør du se nærmere på Duka-konceptet, der handler om at gøre det så nemt som muligt at bruge computere, tablets og telefoner.

Teknologien kan være kompliceret

Den moderne IT-teknologi kan være uhyre kompliceret, og det er en af årsagerne til, at mange ting kan gå galt undervejs. Selv uddannede specialister støder fra tid til anden på problematikker, som de ikke uden videre kan løse. Problemerne opstår ofte, fordi udstyret er forsynet med alt for mange unødvendige programmer og funktioner, som de færreste alligevel bruger. Duka har imidlertid udviklet et system, hvor alle de unødvendige ting er deaktiveret eller fjernet.

Det gør både computeren hurtigere, mere fejlsikker og langt lettere at betjene i det daglige. Alle de deaktiverede og fjernede funktioner kan selvfølgelig genetableres efter ønske, men normalt er der ikke behov for det. Bestiller du en løsning hos Duka, er alt installeret og klar til brug. Leveringen er gratis, så alt du skal gøre er at tænde og gå i gang med brugen. Læs mere på dukapc.dk, hvis du synes, det lyder interessant.

Ubegrænset prisvindende kundeservice

Opstår der spørgsmål undervejs, er der gratis prisvindende kundeservice alle hverdage 9-22 og lørdage 9-15, hvor svartiden typisk er under tre minutter. Kundeservicen er en integreret del af pakken, og du kan bruge den lige så meget, du vil.

Meningen er, at en Duka-løsning altid skal være funktionel og lige til at gå til. Der er ingen dumme spørgsmål, og foretrækker du det, kan en Duka-medarbejder (med din tilladelse) overtage styringen på din skærm, og løse problemerne, mens I taler sammen på telefonen.

Kundeservice hjælper dig også gerne med at finde ud af de forskellige programmer på computeren, og kan også være behjælpelig, hvis du har problemer i forhold til offentlige eller private tjenester. Brug kundeservice, så meget du vil – der er ingen begrænsninger.

Tag på besøg i butikken eller bestil online

Hvis du beslutter dig for at prøve Duka-konceptet, kan du enten besøge en af de mange butikker/forhandlere rundt om i landet, eller du kan bestille online og få løsningen leveret gratis og klar til brug. I alle tilfælde får du fire ugers tilfredshedsgaranti på det leverede. Føler du ikke, at brugervenligheden er i top, kan du returnere løsningen og få pengene tilbage – også selv om du har brugt produkterne.

Dukas færdige løsninger er altid baseret på kvalitetsprodukter. Der er flere valgmuligheder inden for både bærbare og stationære computere. Alle modellerne er fra HP (Hewlet Packart). Ønsker du en tablet, kan du ud over HP også vælge iPad, hvis du foretrækker et Apple-produkt. Det gælder også for mobiltelefonerne, hvor du kan vælge iPhone eller forskellige produkter fra Emporia.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.