Fra bærbar computer til stationær

Fra bærbar computer til stationær

De fleste af os med bærbare computere slæber dem fra A til B. Måske tager vi dem med hjem fra arbejde eller studie, og det er jo et fantastisk og praktisk værktøj, som de færreste kan undvære. Det er dog ingen hemmelighed, at jeg foretrækker at arbejde ved en stor, ekstern skærm. Derfor skrives disse linjer også på en stationær computer.

Men hvorfor ikke øge fleksibiliteten omkring den bærbare computer og mere eller mindre gør den stationær? Du gør det måske allerede: du kobler en ekstern skærm, mus og tastatur til apparatet, og pludselig føles det som en stationær computer. Det koster lidt tid, men det er måske besværet værd.

Du kan nu gøre situationen lidt lettere for dig selv. Hvis du investerer 500-1000 kroner i en lille fiks docking station fra Sandberg, kan det hele fikses på et splitsekund. På skrivebordet i hjemmet og på arbejdspladsen er skærme, mus, tastatur, netværk, headset og hele molevitten forbundet til docking stationen. Når du lander med din bærbare computer, skal du derfor bare sætte et enkelt stik i – vupti – så er du på et øjeblik forbundet lige så godt som hvis det var en desktop computer.

Docking station er super praktisk

Sådan en docking station er ikke et nyt begreb, men i gamle dage var det blot nødvendigt at den enkelte station passede til den bærbare pc. Denne docking station fra Sandberg klarer opgaven via USB C. Det betyder at du kobler computeren sammen med stationen via USB C.

Du kan få sådan en docking station i 3 forskelligstørrelser. To af disse er så små at du snildt kan have dem med i tasken. Den tredje er en større fætter, som virker som en slags stander. Men fidusen er altså at du nemt og hurtigt kan koble maskineriet sammen på kort tid via USB C.

Docking station til 499 kroner

Docking station til 699 kroner

Docking station til 999 kroner

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.