Webhoteller til fair priser

Webhoteller til fair priser

Webhoteller findes der rigeligt af. Uden et webhotel eller webhosting er der ingen hjemmeside. Kort forklaret skal hjemmesiden ligge på en computer, der er forbundet til det store internet, så i princippet kan du have din hjemmeside liggende på din egen server i kælderen, hvis den altså er koblet på nettet døgnet rundt, 24/7.

Det er ikke en løsning, som jeg anbefaler. I stedet foretrækker jeg at lade hjemmesiden ligge på et webhotel ude i byen, og webhoteller er der som sagt nok af. Nogen vælger den helt billige løsning til under 10 kroner om måneden, mens andre foretrækker helt professionelle løsninger til flere hundreder kroner pr måned.

Affiliate links

Nettips.dk ligger på et lokalt webhotel i Svendborg. Der er ikke tale om et discount webhotel, men til gengæld får jeg altid supergod service af webhotellet, hvis lokummet pludselig brænder, og så kan jeg godt lide tanken at man støtter de lokale. Desuden sørger det lokale webhotel for at hastigheden er god.

Vælger man et af de billigere webhoteller, sparer man naturligvis penge. Det siger næsten sig selv, og det er så her at man selv må tage stilling til, hvor meget man ønsker at ofre på den uundværlige del af hjemmeside-eventyret. Personligt har jeg ganske gode erfaringer med udvalgte webhoteller, og lad mig komme med nogle eksempler herunder.

Bemærk at jeg i denne artikel linker til webhotellerne via såkaldte affiliate links. Det betyder at linkene virker helt som de skal, og hvis du beslutter dig for at klikke på et link og herefter tegne webhotel dér, tjener jeg en skilling. Pengene går til Nettips’ ve og vel.

De billige webhoteller

I den billige ende er jeg begyndt at anbefale Unoeuro til mine kunder, som ønsker et godt og billigt starter webhotel. For cirka 10 kroner om måneden får man et ganske udmærket webhotel med rigeligt plads samt mulighed for frit antal e-mailadresser. Desuden er Unoeuro i færd med at rulle en smart recover funktion ud, så du hurtigt kan gendanne din hjemmeside, hvis den en dag bryder sammen.

Hvis du ønsker en lidt dyrere løsning, kan du vælge Surftown. De kører i skrivende stund en kampagne hvor du sparer 708 kroner det første år, du er kunde hos dem. Prisen inkluderer som hos Unoeuro rigeligt plads, og de skilter med plads til 20 hjemmesider. Desuden frister Surftown med dansk support og altså det første år helt gratis (eksklusiv oprettelse).

Mellemdyr men laber løsning

Har du lyst til at give lidt ekstra for et webhotel, er jeg blevet meget begejstret for Hosting4Real, som styres af en dygtig dansker i Holland. Webhotellet hører ikke til de billigste, men absolut ej heller til de dyreste. Du kan få en glimrende løsning til 42 kroner om måneden med ok plads og frit antal e-mailadresser. Du skalk ikke vælge Hosting4Real på grund af lagerpladsen, men fordi serverne kører supergodt og veltrimmet. Supporten er sublim, og der foretages naturligvis daglig backup.

Når du skal vælge webhotel, bør du altså se på dit behov. Mange nystartede hjemmesider hostes på glimrende vis på billige webhoteller, som Unoeuro, One.com, Surftown og i123. Når man så på et tidspunkt synes, at hastigheden på hjemmesiden er lige i underkanten, er det oftest en god ide at opgradere fra den billige løsning til næste trin på trappestigen.

Vinderen?

Mit bud på bedste webhotel til prisen er Hosting4Real, men jeg ved også at de fleste af mine kunder er godt tilfredse med den helt billige løsning hos Unoeuro. Surftown er også et ok valg, og her vil jeg gerne rose chat supporten, som er effektiv og prisværdig.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.