The Sims fylder 20

The Sims fylder 20

Nettips var engang et medie, der omtalte computerspil samt spil til diverse konsoller. Denne aktivitet er efterhånden blevet slukket helt og aldeles af forskellige årsager. En af dem er måske, at jeg føler mig lidt mere tidspresset, så jeg glemmer at slappe af til et godt spil.

I mange år var mit motto at et godt spil var langt bedre end en god film. Du bliver udfordret af et godt spil – udfordret på en anden måde end hvis du sidder ”passiv” og kigger en film fra start til slut. Så jeg har bestemt set muligheder i gode spil – og det modsatte i dårlige spil.

Nå, et af de spil, som har været nævnt her i spalterne, har været The Sims. Det er en spil-serie, som har været med i en årrække, og nu viser det sig sørme, at spillet fylder 20 år. Tillykke med det. Det betyder at spillere fra hele verden har kunnet indleve sig i en virtuel verden, hvor familier på kryds og tværs har levet deres egne små liv.

Kernefamilien i centrum

På den måde har man kunnet skabe sig nogle eksistenser, som måske har været fordomsfulde efter attråværdige. Kærlighed til mennesker, dyr og job. Konflikter på tværs af familier, naboer og kolleger. Og leve det stilfærdige liv med kernefamilien i centrum.

Nu fylder The Sims altså 20 år. Det betyder jo også at jeg er blevet 20 år ældre, siden jeg stiftede bekendtskab med spillet for første gang. 20 år går stærkt, når man får sådan en meddelelse smidt i ansigtet. Det giver stof til eftertanke. Især hvis man tænker 20 år fremad.

Med andre ord er det vigtigt at man hele tiden foretager sig de ting, som giver mening for én. Det skal gøres her og nu, for i morgen kan det være for sent af den ene eller anden grund. Man kan også købe den nyeste tillægspakke til The Sims og leve det virtuelle liv. Jeg snupper det ”rigtige”.

Hav en god dag derude.

Læs mere om The Sims

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.