Større og større krav til båndbredde

Større og større krav til båndbredde

Vores behov for hurtigt internet og hurtigt bredbånd er steget meget voldsomt de seneste år. Der udkommer nye produkter på nærmest daglig basis, der skal tilkobles internettet for at give dig en bedre oplevelse af det nye og forbedret produkt frem for dit gamle.

Dit køleskab, støvsuger, utallige telefoner, højtalere og meget mere er alt sammen forbundet til nettet for at give dig den ultimative moderne oplevelse. Derudover streamer vi mere end nogensinde. Alt fra vores eksploderende film og serieforbrug med Netflix, DRTV og Viaplay til musik via Spotify og Tidal – det hele kræver internet.

Alt det gamle bruger stadig løs

Alt det ovenstående kombineret med at alle de tjenester der allerede før var via internettet, begynder at blive tungere og tungere og dermed kræve mere af din bredbåndsforbindelse. Hjemmesider indeholder flottere grafik, og mere indhold der tager tid at loade. Film og serier bliver sendt i 4K opløsning, der fylder meget mere, og er derfor en større belastning på dit bredbånd.

Utallige online spil som de unge mennesker spiller på både computer, PlayStation, Xbox og på telefoner skal downloade mere og mere, og påvirker derfor også den oplevelse du som forbruger sidder tilbage med.

Heldigvis er der noget, du som forbruger, kan gøre nu og her. Ved at gå ind på ditbredbånd.dk kan du finde en udbyder, der vil tilbyde dig hurtigere og måske endda også billigere bredbånd, end den forbindelse du har i dag. Mange af udbyderne kan tilbyde helt op til 1000 mbit i download hastighed, som burde være nok, til at både dig og familien kan være tilkoblet med alle jeres enheder, uden at i forstyrrer hinanden ved at sløve forbindelsen for hinanden. En oplevelse som man helst gerne vil være foruden.

Ingen gider vente på internet

Men hvorfor er hurtigt internet så vigtigt? Det er det fordi, vi danskere bruger rigtigt meget tid online. Derfor vil det være et rigtig stort irritationsmoment, at hver gang vi browser, streamer eller spiller oplever problemer, med at forbindelsen er langsom, eller helt står af fordi, bredbåndet ikke længere kan følge med.

Der findes en masse hurtige tips, til hvad man kan gøre, hvis man oplever at ens internet, er for langsomt. Det er f.eks. ting som at placere routeren centralt og ikke have den i nærheden af andre elektroniske enheder. Men disse små justeringer kan ikke altid gøre alt, og nogle gange er man derfor bare nødt til at foretage en opgradering af sit internet for at man for fremtiden kan sikre sig en stabil forbindelse.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.