Søndag klokken 20

Søndag klokken 20

Hvad sker der i banken efter klokken 16? Og hvad sker der søndag klokken 20? Det første spørgsmål kan jeg ikke kloge mig på, men jeg kan via en pressemeddelelse orientere dig om, at søndag klokken 20 er et godt tidspunkt, hvis du ønsker at score.

Og det handler ikke om fodbold. Nix. Det handler om at score en kæreste. Og det er datingappen Happns, som afslører den helt utrolige nyhed. I forbindelse med appens 1 års fødselsdag i Danmark har de undersøgt det helt store emne i enhver daters tilværelse:

Hvilken ugedag og hvilket tidspunkt er det bedste, hvis man vil finde sin næste flirt? 

Her kan statistikkehos Happns fortælle, at du har de største chancer for scoring om søndagen klokken 20. Her er der nemlig allerstørst aktivitet. Generelt er aftener klart det bedste tidspunkt, og klokken 20 er bedst. Næstbedst er 2 timer senere, hvor mange har travlt med at like og hvad man ellers gør sådanne steder.

Weekender er bedst

Torsdag er en skidt dag, idet aktiviteten er ekstrem lav. Folk må åbenbart lave andre ting om torsdagen. Måske fordi de har længe åbent i banken eller kommunen? Måske er folk allerede gået i weekendmode?

Er du på jagt efter pigen i dit liv, skal du være aktiv mellem klokken 19 og 20. Er du på udkig efter gutten din, skal du være på klokken 13 eller ved 20 tiden. Happn fortæller at mønstre går igen på verdensplan. Her viser det sig, at uanset hvor du bor i verden, så er weekenden det mest aktive tidspunkt i ugens løb.

Nu kender jeg ikke appen Happn, men jeg har læst mig til at det skulle være den føste mobilapp, som gør at mennesker mødes i virkeligheden. En skrækkelig tanke i et virtuelt samfund, ikke sandt …

www.happn.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.