Sådan bor de professionelle hold fra League Of Legends

Sådan bor de professionelle hold fra League Of Legends

E-Sporten har blomstret enormt de seneste par år, og flere teams er begyndt at etablere deres hold i gaming houses. I denne Artikel kommer vi ind på 3 forskellige teams, hvor du har mulighed for at se hvordan de professionelle bor sammen.

Gaming houses

Gaming houses er intet specielt, hvad angår professionelle teams i E-sporten. I starten af år 2000 skiftet, begyndte competitive gaming virkelig at blomstre, som Starcraft, Dota, halo og Counter Strike 1.6. Det var derfor ikke unormalt at sponsorer, begyndte at lægge hus til. Specielt fordi, at markedet var begyndt at vokse enormt, og man ramte det unge segment.

Der var prestige i at være blandt de bedste. I og med at markedet voksede yderligere, begyndte man at søge efter talenter på tværs af kontinenterne. League of Legends, lavede en revolution indenfor gaming branchen, og blev derfor det hurtigst voksende spil nogensinde set på daværende tidspunkt.

Det resulterede i at pengepræmierne voksede samtidig med at konkurrencen blev hårdere, i og med at flere hold begyndte at melde sig til.

De fleste gamere er under 28 år gammel, og ofte uden nogen uddannelse. Hvis man vil være professionel gamer, handler det om at satse alt i nuet.

I og med de fleste gamere bor sammen, har man også fornøjelsen af at leve sammen. Et typisk hold træner en 10 timer dagen, herunder taktiske møder, analysering af modstandere, kommende updates og trends. Ydermere skal en gamer også passe sin fanbase i form af streaming på Twitch.

3 hold fra League of Legends

Der bliver taget udgangspunkt i 3 forskellige hold, som konkurrerer i LCS

Team SoloMid (NA)

TSM er et nord amerikansk E-sports hold, som er mest kendt for deres dominans og fanbase fra spillet League of legends også kendt som LOL.

Holdet blev første gang set i sæson 1 tilbage i 2011, hvor TSM deltog i den første turnering i dette Moba baserede spil. Holdet blomstrede og dominerede de fleste kampe og endte på en flot 3. plads i denne prestigefyldte turnering.

Immortals (NA)

Immortals er relativt nye, og blev dannet i 2015. De vandt en forårsturnering i 2016, med kun et halvt år på banen som professionelle. Immortals har et helt rum, hvor alle har hver deres skrivebord, hvor de øver dagligt sammen. Du kan hilse på teamet og se hvordan de bor ved at researche lidt.

SKT T1 (Korea)

SKT T1 er det mest vindende team nogensinde i turneringens historie. De har vundet LCS i season 3, -5 og -6. SKT T1 træner dagligt 15 timer om dagen, og deres bopæl er forholdsvis hemmelig. Du kan dog få et indblik af teamet ved at søge rundt på nettet.

Overvejer du selv at få en bolig?

Går du selv med drømmen om egen bolig, eller måske en bolig, hvor dig og dit hold kan træne sammen? Det kan være svært at vide, hvor meget man kan købe bolig for. Du kan blive klogere på mulighederne for pantebrevslån lige her.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.