Rabatkoder sparer dig penge

Rabatkoder sparer dig penge

Folk, der handler på nettet, gør det af forskellige årsager. Foreningen for Dansk Internethandel har undersøgt sagen, og de kommer frem til mange ting. Blandt andet konkluderer undersøgelsen, at vi danskere handler på nettet, fordi

 • Det er nemt og bekvemt
 • Det er tidsbesparende
 • Man kan handle når man har tid og lyst
 • Man kan købe varer, som ikke er tilgængelige nede ”i gågaden”
 • Varerne leveres til døren
 • Visse varer fås kun på nettet
 • Der er et større og bedre udvalg på internettet
 • Det er nemt at sammenligne priser
 • Der somme tider gives rabatter i webshops

Netop sidstnævnte argument for at handle på nettet, vinder mere og mere ind. Gentagne gange støder vi ind i et felt, der hedder noget i stil med ”Rabatkupon”, når vi udfylder navn og adresse ved bestilling af varer på nettet.

Betaler man for meget uden rabatkoder?

Personligt har jeg oplevet det nogle gange i forbindelse med bestilling af webhoteller, hvor jeg tilsyneladende kan spare penge, hvis jeg får fat i en rabatkode af en eller anden slags. Faktisk er jeg blevet en anelse småirriteret over det, fordi jeg føler jeg betaler mere for mine varer, fordi jeg ikke har den forbistrede rabatkode eller rabatkupon.

I de situationer kan jeg godt finde på at google rabatkupon sammenholdt med webshoppens navn i håb om at jeg kan finde et sted på nettet, som kan fortælle mig rabatkoden. Her på Nettips kan du for eksempel få rabat, hvis du tegner webhotel hos Internet 123. Rabatkoden er NETTPTN. Du får rabat og jeg får en skilling, der kan hjælpe med at drive dette site.

Nu er der et hav af webshops ude på det store internet, og det kan virke aldeles uoverskueligt at google sig frem til disse rabatkoder og rabatkuponer. Derfor opstår hjemmesider, som forsøger at give et overblik over disse rabatkoder. En af disse hjemmesider hedder Saleduck. Salgsand.

Saleduck holder til i Holland, men ikke desto mindre har de oprettet en dansk version af Saleduck. De sidder i Amsterdam og forsøger at finde frem til gode rabatkoder til os alle. Dette gælder såvel danske som udenlandske webshops.

Sådan bruger du Saleduck

Nu forsøger jeg i høj grad at støtte det lokale butiksliv, så det er egentlig pænt sjældent at jeg har brug for en rabatkode til en webshop. Jeg hoppede derfor ind på forsiden af Saleduck for at granske lidt i de gode tilbud derinde. Jeg opdagede en slider, som ikke virkede, så derfor gik jeg lige til stålet:

Mon jeg kunne finde en rabatkode til noget sportsudstyr? Derfor klikkede jeg på kategorien Sport og friluftsliv. Jeg fandt en rabatkode til Keller Sports (som jeg ikke kender). Da jeg klikkede på Åben rabatkode, åbnede Keller Sports webshop op, hvor jeg ved at tilmelde mig et nyhedsbrev kunne få noget rabat.

Jeg klikkede retur til Saleduck. I stedet klikkede jeg på en rabatkode for MyProtein. Atter kom jeg ind på en specialkonstrueret side, hvor jeg fik serveret en kode, der gav op til 40 procent rabat.

Nu er jeg som sagt ikke den store nethandler, så det er tvivlsomt om jeg får brug for Saleduck fremadrettet. Dog er det da værd lige at besøge siden, hvis du står og skal købe noget i en webshop. Hvis du undervejs i købeprocessen kan indtaste en rabatkode eller rabatkupon, kan det være du skal tjekke Saleduck. Måske har de en kode, der sparer dig penge!

Saleduck.dk

Læs også

2 Comments

 1. Paw

  Personligt laver jeg altid søgningen: “Rabatkode +butiksnavn” inden jeg gennemføre en ordre online 😉

  Reply
 2. Ole Kristoffersen

  @Paw,
  Jeg goer stort set det samme, dog smider jeg ogsaa “kuponkode” ind i soegefeltet. Det giver lige lidt flere resultater, da det jo ikke altid er en “rabat” men det kunne vaere gratis levering, “souvenir” osv. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.