Plenti – nyt dansk mobilselskab

Plenti – nyt dansk mobilselskab

Forleden dag skiftede jeg mobilselskab. Det gør jeg somme tider, hvis jeg synes jeg kan spare lidt penge ved at skifte til et andet selskab. På den måde er jeg nok lidt jysk. Jeg er jo også gift med en århusianer, så hun har med garanti præget mit sind.

Men jeg skiftede altså mobilselskab. Få dage efter fik jeg en meddelelse om nok et nyt dansk mobilselskab, som tilbyder deres kunder lidt af hvert. I dag er et mobilselskab blevet en leverandør af nyheder, underholdning og meget mere. Den lille ny i klassen hedder Plenti.

En underholdningstjeneste

Og Plenti har en plan. De gider ikke kun at hjælpe dig og mig med mobiltelefoni og data smt en hulens masse sms-beskeder. Nix, Plenti kalder sig selv for en underholdningstjeneste, og de vil altså sørge for at du kombinerer dit mobilabonnement med underholdning på flere niveauer.

Hvad får du så hos Plenti? Først og fremmest får du fri tale, fri sms og fri data. Allerede der lyder det jo interessant. Slut med at bekymre sig om, hvor meget du bruger din smartphone. Dertil skal du lægge forskellige tjenester til, som Plenti smider oven i hatten. Dette inkluderer tjenester som

 • Allers og Egmonts magasiner og ugeblade
 • Online-nyheder fra Berlingske og Ekstra Bladet
 • lyd- og e-bøger fra Mofibo
 • fri entré til Tivoli

199 kroner om måneden

Prisen lyder på 199 kroner om måneden via Plenti. Folkene bag selskabet er Peter Mægbæk og Morten Strunge, og de har tidligere stået i spidsen for Onfone og Fullrate, der blev solgt til TDC for trecifrede millionbeløb. De fokuserer især på fri data og underholdning.

– Vi har sammensat et lanceringsprodukt, som vi mener giver kunderne en optimal blanding af underholdning, fri tale, fri sms og fri data til en pris, der ligger væsentligt under den som andre spillere på markedet tilbyder, siger Peter Mægbæk. Plenti lægger sig på 3’s netværk.

Nuvel, nu ser vi hvad der sker. I og for sig lyder det jo besnærende at skifte til Plenti, men omvendt synes jeg at Telmores underholdningspakker lyder væsentligt bedre og mere kvalitative. Om jeg har Telmore? Nej, mit abonnement er hardcore nørdet med taletid, sms og data.

www.plenti.dk

Læs også

2 Comments

 1. Bent Vester

  Da Plenti først blev introduceret var “Fri Data” KUN til brug på telefonen, man måtte ikke dele den med dine andre PC’er mv., nu er det blevet ændret til at man må dele med sine andre enheder, men i så fald er der en begrænsning på 20 GB, som ses her: https://www.plenti.dk/hjaelp

  PS: Måske viser det sig, at det måske kun er 20 Gb, hvilket er 1/8 del af 20 GB.

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.