På hold med Messi

På hold med Messi

Messi eller Ronaldo? Dette spørgsmål er efterhånden lige så klassisk som Coca eller Jolly? Windows eller Mac? Norton eller AVG? Skoda eller Renault? Tuborg eller Carlsberg? Sweet eller Slade?

Og altså Messi er ham, som er hovedpersonen i denne historie, som skrives på baggrund af en pressemeddelelse. Den kommer fra Huawei, en af de helt store producenter af smartphones og andet teknisk udstyr. Huawei har næsten 10.000 medarbejdere i Europa, så der er tale om et kinesisk firma i vækst.

Og nu sørger Huawei for, at jeg kommer i klub med Messi. Huawei og den argentinske fodboldspiller har nemlig skrevet en kontrakt, som gør at troldmanden fra græsplænerne bliver ambassadør for Huawei. På vistkortet kommer der helt nøjagtigt til at stå brandambassadør.

Brandambassadør på de bonede gulve

Og det er ikke brand der skal slukkes. Det er brand, som rimer på det engelske ord and. Altså med sådan et langstrakt, udtalt aaaa. Og Huawei ønsker for alvor at give Samsung, iPhone og LG kamp til stregen, når det handler om popularitet og genkendelsespoint.

Hvorfor jeg er kommet på hold med Messi? Fordi jeg ejer en Huawei. For nyligt investerede jeg i en Nexus 6P, det nyeste flagskib i Googles Nexus-serie. Jeg er begejstret for Nexus 6P, og denne smartphone gør altså også, at jeg er på samme hold som Messi. En stor ære …

Messi er den anden fodboldspiller, som træder ind i Huaweis fodboldunivers. For kort tid siden var det Robert Lewandowski fra Bayern München, som blev præsenteret som ambasadør hos Huawei. Mon ikke at kinserne er lidt ekstra glade for at Messi sagde ”Si” til tilbuddet? Og mon ikke at Messi ikke behøver at spekulere på feriepenge i år?

Tro på dig selv og sæt dig mål

– Du bliver nødt til at kæmpe for at nå din drøm. Du skal være villig til at ofre og gå ’all in’, og altid kigge fremad mod at opnå storhed. Den dag du tror, at der ikke længere kan laves forbedringer, bliver du nødt til at arbejde på at nå nye mål, siger Lionel Messi i forbindelse med præsentationen.

Jeg husker stadig mine gode oplevelser i Ullerslev Boldklub i 1970’erne og 1980’erne. Jeg kan godt love dig for, at min far stolede på mine evner på græstæppet. Desværre rakte evnerne ikke til at nå de samme højder som Messi oplever i disse tider.

Ps. Messi eller Ronaldo? Jeg er ikke i tvivl. Verdens mest komplette fodboldspiller spiller i den hvide trøje i Madrids kongeklub, og faktisk var nummer 7 også mit favoritnummer, når vi spillede kamp. Lige som Allan Simonsen bar nummer 7 i den hvide trøje i Gladbach …

For mere information, besøg www.huaweidevice.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.