Online spil i Danmark

Online spil i Danmark

Forleden dag jeg var i Føtex, slog det mig at der stod 3 granvoksne mænd ovre i det ene hjørne ved kiosken. Havde de gang i intelligent netværk eller var de mon i færd med at udveksle ideer omkring morgendagens aviser? Da jeg gik lidt tættere på drengene, kunne jeg se at de faktisk ikke havde kontakt med hinanden. De havde kun én ting for øje: dagens oddset kupon.

Dagens oddset kupon hidsede også mig op engang. Jeg syntes det var hyggeligt at stå i et hjørne og kigge dagens kampe ud: Var der oplagte favoritter? Var der oplagte overraskelser? Var der hold som var kommet ind i en god/dårlig stime? At spille på odset er ret sjovt, men man skal også kende sine begrænsninger. Ellers risikerer man at det løber løbsk med gæld og afhængighed til følge.

Fysiske krydser på en oddset kupon

Nå, tilbage til Føtex. Jeg fandt altså ud af at drengene oddsede i det virkelige liv. Som nørd tænkte jeg straks: – Hvorfor gør de det ikke derhjemme på computeren? At spadsere ned i et supermarked og sætte fysiske krydser på en papirkupon overraskede mig. Personligt ville jeg nemlig straks ty til mange af de gode tilbud, der ligger og venter på mig derude i det store internet.

Dansk Tipstjeneste, som i dag hedder Danske Spil, giver mulighed for at man spiller på kampe online. Det er der mange andre, der også har. Unibet er en af dem. Virksomheden har hovedkontor på Malta og tilbyder online gambling og oddset på mange forskellige platforme. En god ven hviskede mig i øret, at hvis jeg var til Danske Spil, burde jeg også tjekke Unibets tilbud ud. De frister nemlig med højere odds på kampene.

Og hvad betyder det så på ordinært dansk? Jo, såmænd at hvis jeg spiller 100 kroner på at Real Madrid slår Barcelona – og at Real rent faktisk vinder over Barcelona – så tjener jeg flere penge hos Unibet end hos Danske Spil. Dette kommer naturligvis helt an på de odds, der tilbydes hos de enkelte spiludbydere.

Vent med at oddse til det rette tidspunkt

Med andre ord kan det snildt betale sig at følge med i, hvilke odds der gives i de enkelte kampe, og bemærk at odds også kan ændres fra time til time. Hvis Christiano Ronaldo for eksempel bliver skadet dagen før kampen imod Barcelona, kan det have stor indflydelse for kampens resultat. Reals chance for sejr minimeres, og derved kan oddset for en Real-sejr øges.

Inden du kaster en masse penge efter online gambling, så husk at du ikke bør spille for flere penge, end du kan tåle at miste. Spil er spil, og i spil findes både vindere og tabere. Ludomani er en slem tilstand, så pas godt på!

Ps. Vidste du at Nettips faktisk startede som et sted på nettet, der gave gode tips og fif til Tips 13 og oddset?

Læs også

1 Comments

  1. Bonuskoder til odds

    Sjov beretning fra den lokale Føtex – det er præcist det samme syn, som møder mig i min Føtex. Der er dog altid noget nostalgisk og hyggeligt over at spille “the old way” 🙂

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.