Nye farvelasere fra Brother

Nye farvelasere fra Brother

Har du en printer stående på hjemmekontoret? Så er det formentlig en blækprinter. Et vovet gæt, fordi mange danske familier også er begyndt at bruge de elegante laserprintere. I mange situationer er det typisk sort/hvide laserprintere, da farvelasere i en lang periode har været en anelse kostbare i prisen.

Det forsøger Brother at ændre på med nogle nye farvelasere, hvor priserne starter lige under 3.000 kroner. Og ja, det er da også en anseelig udgift, men hvis familien printer temmelig nogle sider, kan der være tale om en god investering. Det vil dog nok primært være farvelasere til små og mellemstore virksomheder, hvor der er gang i udskrifterne.

Med kabel eller trådløs

Når vi taler om farvelaserprintere, skal vi ikke nævne ordet blækpatroner. I stedet skal vi sige toner, og disse tonere kan være ret pebrede i pris. Brother estimerer dog at man kan udskrive op til cirka 9.000 sider på en toner. Det er immervæk en hel del og burde være tilstrækkeligt for et stykke tid.

Printerne kobles til computerne via USB kabel eller trådløst, hvilket jeg er klart tilhænger af. Så lidt ledning som muligt i min hverdag, tak! Desuden kan man foretage en fiks indstilling, der betyder at du har kontrol over, hvem der kan udskrive på maskinerne.

4 forskellige modeller

Der er lagt i kakkelovnen med 4 modeller. Brother HL-L8260CDW er den mindste nyhed i størrelse og pris. Den kan for eksempel udskrive 31 sider i minuttet (både sort/hvid og farve), og du kan udvide med op til tre ekstra papirskuffer a 250 ark, så du virkelig kan sætte gang i dit eget lille trykkeri. Prisen er 2.749 kroner.

Brother HL-L8360CDW har mange specifikationer fælles med ovennævnte printer, men her får du også en touch-skærm til betjening, trådløs NFC-kommunikation og mulighed for udvidelse med to papirskuffer a 500 ark. Prisen hedder 3.999 kroner.

Brother HL-L9310CDW er det store flagskib blandt de nye farvelaserprintere fra Brother. Denne model bruger  specielle tonere, der yder op til 9.000 sider i sort/hvid og 6.500 sider i farver. Printeren kan udvides med enten tre 250-arks eller to 500-arks papirskuffer. HL-L9310CDWT er identisk, men leveres dog med en ekstra skuffe på 500 ark. Priserne er henholdsvis 5.874 kroner og 6.623 kroner.

Som det ses 4 forskellige niveauer prismæssigt. Jeg ved godt at du kan købe en billig blækprinter i Føtex for under 400 kroner. Vær dog opmærksom på at blæk til disse printere hurtigt kan galopere derudad, så hvis du har et ret stort behov for udskrivning, kan det ofte godt betale sig at investere i en farvelaserprinter.

www.brother.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.