Ny laserprinter fra HP

Ny laserprinter fra HP

Selv om tunger påstår at vi bevæger os ind i det papirløse samfund, er der stadig mange laserprintere stående rundt omkring i det danske land. Vi bestræber os i høj grad på at leve i et samfund, hvor vi ikke nødvendigvis skal udskrive alt, men vi må alligevel nok erkende, at udskrivningsmuligheden er et dejligt must.

Det gælder derhjemme og det gælder på jobbet. Som selvstændig erhvervsdrivende i mit eget Bojsen IT kan jeg ikke undgå at skulle printe ting og sager en gang imellem. I høj grad forsøger jeg at holde skik på mine drev, og det er da også her at jeg bevarer mange af mine filer, der måske godt kunne have trængt til udskrivning. Jeg kommer dog ikke uden om, at jeg af og til er nødt til at udskrive.

Dejligt med trådløs printer

I huset bruger vi vores Brother blækprinter, som vi er usædvanligt glade for. Når du kobler dig på hjemmets wifi, kan du udskrive fra din tablet, smartphone eller bærbare computer uden brug af kabler. Det er ikke bare praktisk – det er drønhamrende smart og letter ofte tunge processer, hvor vi før i tiden mailede dokumenter til husets ”hovedmaskine”, som var USB-forbundet til husets printer.

Hvilken printer skal man så vælge? Tja, vi valgte Brothers blækprinter, fordi Brother har skabt nogle gode produkter, som printer på behersket vis – altså anvender de en teknologi, som ikke er så tørstig, som tidligere blækprintere var. Blækprintere var – i gamle dage – billige. Til gengæld kunne man købe sig fattig i blækpatroner.

Ny trådløs laserprinter

Derfor havde vi tidligere en farvelaser stående. Laserprintere er nemlig en anelse mere økonomiske i brug – sådan var det i al fald i gamle dage – og jeg synes også at kvaliteten som regel er knivskarp med laserprint. Og nu er firmaet HP ude med en ny laserprinter. Den hedder LaserJet Pro MFP M227fdn og er netop landet på det danske marked.

Denne laserprinter har funktioner som udskrivning, fax, scanning og kopiering, som passer ind i mindre kontorer. Der er desuden skruet op for hastigheden ved udskrivning. Dette aflæses ved at printeren kan udskrive de første sider af et print på syv sekunder.

LaserJet Pro MFP M227fdn er naturligvis også kompatibel med en stor del af diverse mobile enheder, så du kan udskrive uden at skulle tænke på generende kabler. Det foregår helt trådløst. LaserJet Pro MFP M227fdn er udstyret med en LCD skærm, så du kan se hvad der foregår. Prisen ligger på knapt 2.000 danske kroner.

Se mere på HPs hjemmeside

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.