Ny app til nem parkering

Ny app til nem parkering

Hvem hader ikke de forfærdelige parkeringsbøder eller parkeringsafgifter, som det så pænt hedder? At komme ud til bilen og se en plasticlomme i den ene vinduesvisker – så ved vi godt hvad klokken formentlig har slået. En ny app skal nu gøre det nemmere for os at undgå lumske parkeringsfælder.

Jeg har i forvejen installeret en Easy Park app, der hjælper mig med at registrere min parkering rundt omkring. Med denne app skal jeg indtaste den parkeringszone jeg befinder mig (det står på automaten), jeg skal indtaste min nummerplade og så skal jeg angive den periode som jeg gerne vil parkere i. Det fine i denne app er, at jeg nemt kan forlænge min parkering, hvis jeg kan se at tiden trækker ud.

Fungerer i 3 danske byer

Men nu er der altså kommet en ny app til nem parkering på markedet. Den hedder WayToPark og ligger til download til iPhone og Android. Med denne app kan du siddende i bilen klare parkeringsrodet med 2 klik. Fortæller en pressemeddelelse. Indtil videre nævner samme meddelelse at appen fungerer perfekt i København, Hillerød og Århus. Om den fungerer i Svendborg, Haderslev, Esbjerg, Kalundborg eller andre byer? Aner det ikke …

Bag WayToPark står det svenske firma Cale, og appen registrerer automatisk hvor du befinder dig via telefonens indbyggede GPS. Hermed kan den også registrere den zone du befinder dig i. Du skal med andre ord blot bekræfte at zonen er korrekt og så angive den periode, som du forventer at blive holdende på parkeringspladsen.

Ikke gratis – alligevel

Du kan som med Easy Park forlænge din parkeringstid eller stoppe denne før tid, hvis du slipper væk fra parkeringspladsen før forventet tid. Alle registreringer gemmes i appen, så du har et overblik over dine parkeringer, dine kvitteringer som desuden kan udskrives og lægges ind i dit regnskab. Så bliver din revisor så glad.

Det er ikke gratis at bruge appen. Svenske Cale snupper et gebyr på 3,95 kroner hver gang du anvender appen. De siger selv i pressemeddelelsen at gebyret er gennemsigtigt, og at du kan se dette på dine kvitteringer.

Appen gennemgår test andre steder i verden, men fungerer altså så vidt vides kun i de 3 nævnte byer i Danmark. Derfor venter jeg et sekund med at installere den. Desuden har jeg det altid svært med gratis apps, som ikke er gratis alligevel. Cale skal jo hente penge et eller andet sted fra, men jeg tror næppe det bliver fra min pengepung.

www.caleaccess.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.