Labelprinter til hjemmet

Labelprinter til hjemmet

Her i huset har vi en god 3 i 1 printer, der kører på blæk. Den er vi glade for, og den virker trådløst i hele huset. Det betyder at vi kan printe uanset hvor vi befinder os, når blot vi er på husets wifi. Så kan du stå i køkkenet og finde den fedeste opskrift, som du lige vil forære naboen, som står og ser rådvild ud. Et tryk på print, og så har du opskriften på papir.

Der findes mange andre former for printere. Labelprintere for eksempel. Det er sådan nogle små, smarte tingester, der kan hjælpe dig med at udskrive labels, som du så kan klistre på alverdens ting og sager. Det kan for eksempel være på syltetøjsglasset, når den hjemmegjorte marmelade er klar. Eller det kan være til sukkerglasset, så du ikke forveksler indholdet med salt.

Labelprinter til under 500 kroner

Brother lancerer netop nu en lille, fiks labelprinter til 499 kroner. Den hedder P-touch Cube PT-P300BT, og den har indbygget Bluetooth, så du nemt og hurtigt kan printe fra tablet eller smartphone. Du skal således ikke tænke et sekund på irriterende ledninger og kabler, når blot du installerer app’en til P-touch Cube PT-P300BT.

Denne app hjælper dig med mange forskellige opgaver. Du kan for eksempel vælge mellem mange forskellige skabeloner med eller uden fotos, og du kan endvidere finde din egen personlige font til labelteksterne. Alt kan pyntes med symboler og rammer. Det bliver næste ikke mere hyggeligt, vel?

Kører trådløst på batterier

P-touch Cube PT-P300BT virker naturligvis også til mange forskellige farver labels. Du køber blot den tape i den farve du ønsker, og sætter hele molevitten i printeren. Du kan oven i købet få labeltape af stof, så dine kommende gaver ser vældigt flotte ud. Du kan også få tape med en mat overflade, der giver en flot og diskret finish eller tape med en mønstret baggrund af eksempelvis små hjerter, streger i sølv eller geometriske mønstre i guld.

Hvis du er den store handyman, har du sikkert brug for ekstra stærk tape, som holder til at blive klistret på værktøjskasser, haveredskaber, skraldespande og den slags. P-touch Cube PT-P300BT drives af batterier, så du roligt kan tage den med ned i haveskuret eller garagen. Tænk ikke på ledninger.

Om jeg selv skal have sådan en tingest? Næppe. Jeg kan godt se at den er nyttig, hvis jeg skal have labels til mine ringbind, eller hvis jeg har behov for at mærke mine LP covers, men jeg springer over i første omgang.

Læs mere om denne fikse labelprinter på www.brother.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.