Konverterbare pc’er

Konverterbare pc’er

HP sendte mig en hilsen i min indbakke forleden dag. I pressemeddelelsen kunne HP fortælle, at de nu er parate til at sende en række nye Pavilion-pc’er på markedet, og dette inkluderer nogle såkaldte konverterbare computere og notebooks.

Bag ordet konverterbar ligger en faciloitet, hvor du som kunde kan være med til – til en vis grad – at få en computer, der passer til lige netop din stil. Der er dermed fløjtet op til computere i sprudlende farver, som det så smukt lyder i pressemeddelelsen. Sprudlende farver.

HPs nye Pavillion computere fås i mange sprudlende farver, blandt andet Natural Silver, Modern Gold, Blizzard White, Onyx Black og Cardinal Red. I gamle dage hed det blå, rød, grøn men i dagens internationaliserede samfund er det sprudlende farver på engelsk.

B&O med på banen

Ud over at farverne er frisket op, er computerne udstyret med højttalere fra danske B&O, og selv om det jo lyder nok så godt på papiret, er jeg ret spændt på om kunderne kan høre den store forskel i den sidste ende. Højttalere i notebooks og bærbare computere er ofte kun en lille smule bedre end dåselyd fra Netto.

I dag skal bærbare computere være nemme at transportere rundt med, og HP har skåret ned på vægten, så du ikke får alt for ondt i ryggen, når du skal fra A til B. Designet er tyndere og maskinerne lettere, og trods en beskeden vægt får du lang batteri levetid (op til 10 timer). HP Fast Charge sikrer dig opladning af computeren op til 90 % på 90 minutter.

Slutteligt får du en stak priser, så du ved hvad du skal gå efter, hvis kontanterne sidder løst i pengepungen.

  • HP Pavilion x360 på 11,6″: 3.999 kroner
  • HP Pavilion x360 på 13,3″: 5.999 kroner
  • HP Pavilion x360 på 15,6″: 4.999 kroner
  • HP Pavilion på 14″: 4.999 kroner
  • HP Pavilion på 15,6″: 4.999 kroner
  • HP Pavilion på 15,6″: 8.999 kroner
  • HP Pavilion på 17,3″: 11.999 kroner

www.hp.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.