Julegaveideer til gamere

Julegaveideer til gamere

Gamere læser nok ikke særligt meget med på Nettips.dk, men det gør folk, som kender gamere måske. De sidder måske og mangler en god ide til den perfekte julegave til gameren, og så er det da heldigt, at vi har nogle ideer her på siden. I dag stammer julegaveideerne fra firmaet Trust Gaming.

En gamer er sådan en fætter, som godt kan lide at spille computerspil. Vi har jo fået et relativt nyt begreb på computerhimlen, der hedder eSport, og hvis man begår sig i denne farverige verden, er det nødvendigt med godt udstyr. Dette inkluderer blandt andet mus, tastatur og hørebøffer.

Mekanisk tastatur

Et mekanisk tastatur er åbenbart helt livsnødvendigt, hvis man skal begår sig som en hardcore gamer. Trust Gaming har naturligvis sådan et tastatur på markedet. Dette kunne eksempelvis være GXT 865 Asta Mechanical Keyboard, hvor tasterne skulle reagere lynhurtigt, hvilket jo er ret vigtigt, hvis fjenden pludselig står foran dig. Tastaturet kan også modstå op til 50 millioner tastetryk, så der burde være til et stykke tid. Prisen siger 449 kroner.

Superpræcis mus

Musen er også en vigtig samarbejdspartner, når det handler om at navigere rundt i landskaberne med rifler og skydevåben i rygsækken. En mus skal ligeledes reagere hurtigt og præcist, og her byder Trust Gaming ind med musen GXT 144 Rexx Gaming Mouse. Udformningen skulle være venlig mod dine håndled og arm, og du burde slappe lidt mere af med denne opbygning. Musen har en optisk sensor i særklasse, nemlig Pixart PMW3325DB, der understøtter opløsninger på op til 10.000 DPI. Sikkert sort snak for mange … 289 kroner for musen.

God lyd i ørerne

Og når gamerne så sidder og pløkker løs, er det naturligvis vigtigt at de både kan høre egne færdigheder, men at de også kan fornemme, hvis nogen sniger sig ind på dem bagfra. Derfor er et godt headset vigtigt. Trust har et trådløst headset, de kalder for GXT 393 Magna Wireless 7.1 Gaming Headset. Her får du surroundlyd med sublime enheder. Du kobler en USB modtager til konsol eller pc, hvorefter du er klar til at høre lyde, støj og musik. En opladning holder til 18 timer. Headsettet koster 729 kroner.

Højttalersæt med lys

Hvis du hellere vil forære lyd væk på en anden måde, er et godt højttalersæt sikkert en velvalgt julegaveide. Trust har sættet GXT 629 Tytan RGB Illuminated 2.1 Speaker Set, hvor du får rigeligt med bas og lydstyrke. Desuden er sættet peppet op med adskillige farver, der kan lyse op i takt med bassen fra den store subwoofer. Lad showet begynde. Lys- og lydsættet koster 949 kroner.

www.trust.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.