Internettet på overarbejde

Internettet på overarbejde

Det er sommer, og selv om vejret ikke arter sig 100 procent efter det, som mange danskere går og sukker efter, er livet jo stadig godt. Normalerweise futter vi hver især rundt i det danske eller udenlandske sommerlandskab og slapper af i ferien. Dette medfører oftest, at danskernes internetforbrug er ekstremt lavt i forhold til normalen, men sådan er det ikke i år.

Det fremgår af en undersøgelse som Telenor står bag. Telenor har gransket lidt i kundernes netforbrug, og konklusionen er at vi bruger nettet fordi corona har gjort os lidt mere hjemstavne end normalt. Faktisk er vores forbrug 30 procent højere denne sommer end normalt.

Tømmermænd og Netflix

Telenor bemærker i en pressemeddelelse, at nytårsdag er i top med hensyn til internetforbrug. Denne dag melder om træthed og måske tømmermænd, og så bruger vi dagen på at komme til hægterne med streaming på fjernsynet. Og forbruget denne sommer går da også til tjenester som Netflix, hvor den ene film og serie tygges grundigt efter den anden.

Snart banker en ny streamingtjeneste på døren. Disney+ er navnet på den lille ny, som nok skal blive populær i de danske børnefamilier. Og derved stiger internetforbruget ganske sandsynligt. Og festen stopper ikke der, fordi de forskellige streamingtjenester gør klar til nye, spændende film og serier, som vil tryllebinde hr og fru Hansen.

Tag regntøjet på

Personligt streamer jeg helt klart mindre om sommeren. Livet er andet end trivielle serier på Netflix eller HBO. Vi elsker at være udenfor, og hvis vejret er til det, indtager vi gerne et glas rosévin på terrassen, mens vi streamer musik fra Spotify.

Heldigvis er vi forskellige, og jeg anerkender klart at børn og unge er ved at gå op i limningen, hvis himlen er grå og skyerne fulde af regn. Her er det en god babysitter at hive op af posen, men ferien er også familiernes tid, så hvorfor ikke tage sydvesten og gummistøvlerne på – ud og mærke den danske sommer på godt og ondt.

www.telenor.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.