Har du styr på årets konfirmationsgaver?

Har du styr på årets konfirmationsgaver?

Foråret og sommeren står for døren, og udover at være en dejlig lys tid, vi går i møde, så er det også snart sæson for konfirmationer. Her er et par alternative gaveideer til dig som skal ud og shoppe konfirmationsgaver.

Gaveideer til konfirmanden, M/K

Det kan være en decideret kunst, at finde de rette konfirmationsgaver. Konfirmander ønsker sig ofte forholdsvist dyre- altid moderne- og ofte også særdeles smarte ting og gadgets til deres konfirmation. Ønskesedlen er som sådan ofte domineret af diverse elektroniske apparater som f.eks. smartphones, laptops og tablets. Alt sammen både dyrt, smart og moderne. Dermed lever de fleste konfirmationsgaver op til sine fordomme. Men hvis du gerne vil prøve at udfordre det traditionelle gavebord en smule, kan et gavekort til en eller anden sej oplevelse måske være et hit.

Gode gaveideer til enhver konfirmand – og pengepung

Hos firmaet Go Dream, der sælger oplevelsesgaver, har man sammensat en buffet af gavekort, der er som skræddersyet til enhver konfirmand. Her er nemlig noget for enhver smag, og ikke mindst også ethvert budget, hvilket jo ikke er helt uvæsentligt for dig som skal ud og købe konfirmationsgaver.

Her hos Nettips er vi jo ret pjattede med grej og gadgets, så vi har et par personlige favoritter, vi gerne vil fremhæve.

Flyboard – En jetpack på vandet

Flyboards er måske noget af det sejeste i verden. Det er en jetpack, der får dig op at flyve ved hjælp af nogle seriøse jetmotorer, der suger vand ind og sprøjter det ud med voldsom kraft. Det eneste negative vi har at sige om flyboards, er at de foreløbigt kun virker på vand, fordi for dælen, sådan en ville være fed, når man skulle fra A til B i det daglige.

F-16 simulation – Samme simulator som jagerpiloter bruger

Selvom en konfirmand anno 2016, næppe kender filmen Top Gun (og sikkert forveksler det med en dansk popmusikant), kan du alligevel give en konfirmationsgave, der giver et sug i maven. Denne F-16 simulator er det tætteste man kommer på den ægte vare, og selvsamme simulator som benyttes af forsvarets egne piloter. Det er således ikke bare et computerspil – nej, det er the real deal.

Bodyflight i vindtunnel – En føntørrer på steroider

”Tænk på det bedste du ved”. Det har vi prøvet, Peter Pan, men det hjælper ikke. Vi kan stadig ikke flyve. Men det kan du i Danmarks eneste vindtunnel. Her bliver du, i bogstavelig forstand, blæst igennem og båret ved hjælp af kæmpe propeller. Det er en helt unik oplevelse, der udover at give et indblik i hvordan det føles at være vægtløs (altså i rummet), giver det også et adrenalinkick, at svæve, stige og dykke i den overdimensionerede føntørrer. Det er en helt unik oplevelse.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.