Genial gamerpakke fra Speedlink

Genial gamerpakke fra Speedlink

At begynde at tale om gamerpakker her i sommertiden er vel ikke ret genialt. Her tænker jeg naturligvis på, at det nok er de færreste, som sidder inde på et lummert værelse og gamer løs, mens resten af verden bader, griller eller jagter imaginære monstre i Pokemon Go.

Ikke desto mindre sidder en række udviklere fra hele verden og udtænker tanker omkring gamerudstyret til efteråret, og det er så her at dette indlæg rammer ind i kampen. Virksomheden Speedlink er nemlig på banen med en ny, komplet pakke, som henvender sig til gamerfolket i hele verden. Pakken inkluderer tastatur, mus og et headset.

Tysk kvalitet fra Speedlink

Inden jeg fortsætter bør jeg understrege at det ikke er en samlet pakke, der er tale om. De 3 typer produkter, som omtales herunder, kan købes enkeltvis – faktisk kan de IKKE købes som en pakke. Det er blot min skriver-formåen, som forvansker budskabet. Bær over med mig. Tak.

Men tilbage til Speedlink. Siden 1998 har virksomheden, som hører hjemme i Tyskland, udviklet det ene produkt efter det andet, som retter sig mod spilfolket i hele Europa og USA. Produkterne omfatter både praktiske værktøjer som tastaturer og mus, men også lydsystemer i form af højttalere og headsets.

Der er solgt millioner af Speedlink-produkter, og nu er Speedlink ude med nye produkter, som med garanti nok skal hente overskrifter hjem i spilmagasiner de kommende måneder. Nettips er vel ikke et decideret spilmagasin, men vi er nysgerrige, og så elsker vi teknologiske gadgets, som kan bringe forståelse for ny teknologi ind i hjernen.

Gamer tastatur: Speedlink Ultor Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Lad os starte på tastatursiden, hvor Speedlink præsenterer deres seneste tastatur med det mundrette navn, Ultor Illuminated Mechanical Gaming Keyboard. Bag navnet gemmer sig et tastatur med mekaniske taster, hvilket først og fremmest signalerer kvalitet på den aluminium-fysiske side af sagen.

Under tasterne gemmer sig teknologisk kvalitet, hvor du naturligvis selv kan tilpasse tastaturet efter den gamer-profil, som du udgør. Du kan således skabe dine egne makroer, så tastaturet opfylder de krav, som stilles til den slags og via dine makroer er du parat til at spille computerspil i højt gear.

Indbygget lys i tastaturet betyder såmænd også, at du roligt kan sidde og stene på værelset om natten, i sikkerhed for at du nok skal ramme de rette taster i kampens hede. Et rødt lys dækker tastaturet, mens et blåligt skær understøtter de væsentligste taster. De vigtigste taster lyses op i et hvidt skær.

Lad det dog være sagt med det samme, at dette tastatur ikke henvender sig til folk i 50 års alderen, som mestendels anvender tastaturet til at skrive artikler og kloge sig udi tekniske detaljer omkring styresystemer og generel software. Til dette brug foretrækker jeg klart gennemsnitsprodukter fra Logitech eller Microsoft.

Gamer mus: KUDOS Z-9 Gaming Mouse

Næste punkt på dagsordenen handler om den mus, som du har I hånden, når du spiller løs på computeren. Speedlink lancerer i disse dage musen KUDOS Z-9 Gaming Mouse, og den fås i en herrelækker rød farve, som næsten betyder at man føler sig henslængt i en rendyrket Porsche-verden. Labert, manner!

Når man taler om gamer-mus, er der ikke noget der hedder trådløst. Musen er det våben, som oftest udfører de kommandoer du står for i form af skyderi og hurtige bevægelser, og derfor nytter det sjældent med en mus, som reagerer for langsomt på grund af uduelig trådløs teknologi.

9 programmerbare knapper
Denne KUDOS Z-9 Gaming Mouse kan naturligvis også programmeres, så den matcher den spilprofil, som du ønsker at anvende. Du kan lynhurtigt skifte profil i musen, så den passer til det aktuelle spil, og det kan endda gøres ved hjælp af en app, der kan downloades gratis.

9 programmerbare knapper venter på at du skal komme i gang, og for at du ikke skal komme i karambolage med et USB-kabel, der ikke er langt nok, har Speedlink sørget for et kabel på næsten 2 meter. Det burde række for en stund.

Igen: dette er ikke en mus til folk, som arbejder ”seriøst” ved computeren. KUDOS Z-9 Gaming Mouse er, som navnet antyder, en gamer-mus, og hvis du har brug for en mus til kontorlignende opgaver, er denne mus ikke en af dem du skal vælge.

speedlink-headset

Headset: Martius Stereo Gaming Headset

Og vi slutter af på lydsiden, hvor Speedlink præsenterer deres nyeste headset. Det mundrette navn er Martius Stereo Gaming Headset, og som du formenrlig kan aflæse af navnet, er det et headset som henvender sig til gamere, der ønsker at vise hensyn til deres omgivelser.

At skyde løs i Counter-Strike for åbne højttalere og mikrofoner, er sjældent en god ide, og det handler derfor om at have et behageligt og vellydende headset på hovedet, så man kan orientere sig i kampens hede. Lydbilledet i dette headset er naturtro, og du kan ligefrem høre skridt til højre bag dig, når du lister derudad. Så pas godt på.

Headsettet indeholder – naturligvis – også en mikrofon, så du kan samtale med dine medspillere undervejs i missionerne. Mikrofonen sidder ikke i vejen, og du kan følge med på skærmen uden at skulle hive mikrofonen væk fra synsfeltet. Det er meget let at flytte mikrofonen frem og tilbage, så her får Speedlink også ros. På ledningen kan du justere lydstyrken, og du kan mute mikrofonen, hvis du lige skal kommunikere med familien.

Sidst men ikke mindst er ørepuderne vældig bløde at have omkring ørebasserne. Hvis du sidder i timer foran skærmen og spiller løs, nytter det ikke at sidde med et headset, der er for tungt eller som har dårlige ørepuder. Nu har jeg ikke haft dette headset på i timer, men stadig efter 40 minutters brug, virker det komfortabelt og lyden er ok.

Hvad koster udstyret så?

Lad os slutte af med noget af det væsentligste: prisen for apparaterne. Gamer-udstyr er ikke billigt, og man skal ofte betale en god slat penge, hvis man ønsker sublim kvalitet. Her synes jeg at Speedlink kører en fornuftig priskvalitet, hvor du får rigtig god kvalitet for pengene.

Gamer tastatur: Speedlink Ultor Illuminated Mechanical Gaming Keyboard: set til 750 kroner

Gamer mus: KUDOS Z-9 Gaming Mouse: set til 450 kroner

Headset: Martius Stereo Gaming Headset: Set til 200 kroner

www.speedlink.com

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.