Fem zidanske fredagslinks

Fem zidanske fredagslinks

Torsdag blev lidt af en sensationsnyhed luftet fra den spanske hovedstad Madrid. Cheftræner for selveste Real Madrid hedder Zinedine Zidane. Denne geniale træner og tidligere weltklasse fodboldspiller meddelte at han har sagt op i Real Madrid. Opsigelsen finder sted en uges tid efter succesen i Champions League, hvor Real Madrid vandt trofæet ved at slå Liverpool i finalen.

Er Nettips vendt tilbage til et fodboldmagasin? Nej, det er vi ikke. Vi er stadig et it magasin på nettet, som har anderledes vinkler på internettet og dets vinklede facetter. Vi sætter pris på gode historier, og især hvis historierne er krydret med overraskelser. Det må man sige at cheftrænerens opsigelse hører ind under.

Filmen Top Gun fra 1986 var lidt af et scoop. I hovedrollen sås Tom Cruise, og han spillede rollen som den elegante pilot, der kunne lidt af hvert. Nu dukker efterfølgeren op efter 32 år, og det er da også lidt af en overraskende melding.

Knapt så overraskende er nyheden om at mange folk falder sammen under Distortion, som finder sted i disse dage i København. Det er især stoffer som Fantasy og MDMA, som er de skumle medspillere.

Fem friske fredagslinks

Nå, ikke flere nyheder i denne ombæring. Vi skal til ugens fredagslinks, og vi har været så heldige at Martin Bo Petersen har sendt os 5 forslag. De handler om så fine sager som camping, udeliv, træning, vejret og powerbanks.

www.meinwomo.net: MeinWomo er den største og mest besøgte autocamper portal i Europa. Portalen er skabt for at give alle campister en platform, hvor de kan finde alt de behøver at vide om deres hobby og kan endda fortælle alt, hvad de ønsker at dele med andre. Alle relevante oplysninger er tilgængelige på tysk, engelsk, fransk, spansk, hollandsk, italiensk og svensk.

www.outnorth.dk: Hos Outnorth finder du tøj, sko og udstyr til aktiviteter og træning udendørs, uanset hvilken erfaring eller ambitionsniveau du har. De har både velkendte og mindre kendte varemærker.

www.playground.dk/powerbanks: Du skal bruge strøm, og du skal bruge det nu. Er du på fisketur, står på ski, er på festival eller har du bare flyttet kontoret udenfor? Så er en powerbank løsningen. Den holder på sikker vis alt dit elektroniske grej i kørende – også når der er langt til den nærmeste stikkontakt. Playground sælger powerbanks i alle størrelser og drøjder, så uanset om du skal lade din pandelampe eller din laptop, har Goal Zero et kvalitetsprodukt, der leverer varen.

www.yr.no: Her kan du se om vejret er til en tur ud det blå

www.naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/overnatning/fri-teltning: Det er altid en stor oplevelse at sove udenfor. Vil du og familien selv i gang, kan I finde inspiration til gode overnatningspladser og shelters.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.