Fem vandskrækske fredagslinks

Fem vandskrækske fredagslinks

Til dagligt sidder jeg på kontor med nogle tosser. Altså tosser på den gode måde. De er søde og venlige. Og er gode at grine sammen med. Men lidt tossede er de altså. De kan nemlig finde på at bade i havvand, selv om det er under 20 grader varmt. Det er da tosset.

Sidst jeg var i havvand, målte temperaturen nok 24 grader. Jeg er ikke vokset op med, at ens krop skal trække sig hidsigt sammen, når man indtager bølgen blå. Jeg vil hellere nyde vandet fra kystlinjen. Her synes jeg ærligt talt, at vandet er smukkest.

Tosserne her på kontoret elsker også at sejle. Enten i sejlbåd eller i motorsejler. Så sidder de ved roret og styrer skibet fra A til B, mens de nyder kaffe, øl eller hvad der nu er ved hånden. Selv siger de, at de slapper af ved at sejle. Det har jeg aldrig lært, selv om min far også yndede at sejle i sit sejlskib.

 

Næ, hvis jeg sætter mig ombord på sådan et apparat, bliver jeg ramt af rastløshed. Jeg har svært ved at finde mig fuldstændig godt til rette ombord på en båd, og tit er det ensbetydende med indskrænkelse af bevægelsesfrihed og hovedbankeninditingogsager.

Nix. Jeg nyder livet som landkrabbe. Jeg synes det er herligt at mennesker elsker at bade i havet og sundet, og det er megadejligt at bådfolket har det så godt, når de råber og skriger ad hinanden, når de skal lægge til i en fremmed lystbådehavn. Landkrabbe punktum dk.

Det er fredag, og vores trofaste bidragyder, Martin Bo, har sendt 5 rigtigt gode links, som jeg skynder mig at bringe her. Det handler om rejsetips, gratis programmer og tjenester samt hjælp til at komme ud af kløerne på en irriterende tjeneste.

https://www.oo-software.com/en/ooappbuster: Vi lægger ud med en app, som vist nok kan bringe uønskede apps i Windows på plads.

https://icecreamapps.com/Video-Converter: En gratis converter, som kan konvertere videofiler, fx fra MP4 til MOV.

https://ulaa.zoho.com: Endnu et gratis tilbud: en browser som hedder Ulaa. Den skulle værne om dit privatliv – og det kan vi godt lide.

https://www.accountkiller.com/en: Et stærkt tiltag her: du får nemlig assistance til at slette en profil på en konto, som du måske finder en anelse bøvlet.

https://www.fodors.com: Lad os slutte af i rejsehumøret. Planlæg din næste ferie ved hjælp af Fodors.

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.