Fem vandede fredagslinks

Fem vandede fredagslinks

Normalt er jeg et relativt tolerant og forstående menneske, som sjældent hidser sig op over småting. Derfor er jeg blevet en smule overrasket på mig selv, fordi jeg har fundet en ting i hverdagen, der irriterer mig: det regnfulde efterår.

Jeg er ved at være gevaldigt træt af al den nedbør som strømmer ned fra himlen, og dagligt synes jeg det er så belastende at man hele tiden skal tjekke vejr-apps på telefonen for at finde ud af, hvilket tøj man bør iklæde sig, inden man cykler på arbejde.

Jo jo, jeg har oplevet efterår før, og jeg ved da godt at blade rasler af træer, og at temperaturen daler. Jeg ved også at det bliver mørkere, og jeg er helt klar på at nedbør er en naturlig del af årstiden. Jeg er helt med på den. Alligevel finder jeg dette efterår ret ekstremt, og jeg erindrer ikke, at regnen har slået mig så meget, som den gør i år.

Mange gode gratis programmer

Vi er nødt til at skele til klimaforandringer, og her er det ingen hemmelighed, at klimaet har ændret sig meget de senere år, og det kan mennesket takke sig selv for. Og egentlig behøver jeg ikke at ytre mig mere om klimaet, for det er der så mange, der er bedre til. Konstateringen går blot på, at når det øser ned konstant, skyldes det at vi selv er skyld i det. Hvis man kan sige det.

Det er fredag og Nettips’ gode linkbidrager, Martin Bo, har atter været på internettet for at finde små nydelige fif til os. I dag sender MB os i hænderne på en masse gratis programmer. Programmerne hjælper med filstyring, anonymitet, oprydning på harddisken og så er der et gensyn til dvd- og Blueray-skiver. Stor tak, Martin bo!

https://files.community: Her kan du downloade et gratis program til at holde styr på dine filer og mapper. På hjemmesiden får du en masse nyttig viden om dette prægtige stykke freeware.

https://www.bleachbit.org: Endnu et gratis program til folket, BleachBit hjælper dig med at rydde op på computerens harddisk.

https://pxc-coding.com/donotspy11: DoNotSpy11 er et stykke software, som hjælper dig med at bevare en vis anonymitet, når du er på Windows 10 og 11.

https://www.winxdvd.com: En gammel kending, som handler om at arbejde med dvd-skiver (hvis nogen stadig gør det).

https://www.blu-ray.com: Og vi slutter af i en måske hedengangen verden. Her kan du købe og vist nok sælge Blueray discs.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.