Fem våde fredagslinks

Fem våde fredagslinks

Danmark udsat for regnvejr – endda i juni. Hvad bilder vejrguderne sig ind! Her går vi og håber på lune sommeraftener på terrassen, og så bliver vi tilgodeset med masser af regn og usle sommertemperaturer. Det er alt for galt.

Mine tanker går straks til søens folk, som forhåbentlig sejler andetsteds. Og tankerne går også til idrætsfolk i Aalborg og musikfolk i Roskilde. Det sætter lidt af en dæmper på enhver fest, når man konstant søger efter ly i håbet om at man kan danse nogenlunde tørskoet igennem festen.

Dans skal der til. Mad og drikke skal der til. Og søvn skal der til. At feste igennem den halve nat for derefter at ramme et vingeskudt telt med vand i bunden – det er bestemt ikke sagen. Så får man pludselig travlt med andre ting, og hvis man har fået en enkelt tår over tørsten, føler man måske en form for ædruelighed på nul komma fem.

I går havde vi besøg af den søde familie fra Ørsted (du ved, byen med kroen), og de boede på en af de lokale campingpladser. De medbragte cykler til Sydfyn, fordi de regnede med at de skulle ud at se alle de smukke steder hernede, inklusive øhop hvor man sejler fra ø til ø. Planerne er ændret. På grund af regnvejret. Og jeg forstår dem.

God musik og sport

Det giver næppe megen mening at man cykler rundt som turist for at se attraktive steder, hvis man samtidig kæmper for at holde den værste regn ude. Vådt undertøj er sjældent værd at stile efter. Med mindre man naturligvis stiller op til Miss Wet T-shirt, men det er en helt anden snak.

Tilbage til festlighederne: jeg er ganske sikker på at folket i Nordjylland og i domkirkebyen nok skal finde ud af at holde en fest trods regn og kølighed. Nogle gange skal man se stort på de praktiske forhold og blot leve sig ind i situationen og koncentrere sig om de dejlige ting. God musik. God sport. Godt selskab.

Og ellers kan man jo tage sin smartphone og klikke på denne omgang fredagslinks. Vi snakker om Ewii, WordPress, te, musik og Netflix.

www.ewii.com: Ewii er havnet i stormens øje, fordi voksne mænd tilsyneladende er ramt af grådighed. De lover internet med lysets hastighed. Penge forsvinder i samme tempo.

www.wpbeginner.com: Er du interesseret i WordPress? Så får du her masser af nyttige tips, tricks og inspiration til verdens bedste hjemmesidesystem.

www.steep.it: Hvor lang tid skal teen trække? Skriv det i browserens adressefelt og få hjælp til processen.

http://labs.dinahmoe.com/plink: Plink? Nu kan du udfolde dig kreativt med musikalske fornøjeligheder. Husk at skrue op for lyden.

www.netflixroulette.net: Folk med Netflix ved hvor svært det kan være at finde den gode film. Med denne roulette får du hjælp. Måske.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.