Fem usete fredagslinks

Fem usete fredagslinks

Danmark er på den anden ende. Folk blev frataget retten til at se tv nytårsaften, fordi en mand måske trykkede på den forkerte knap hjemme fra hans computer. Så fatalt kan det blive, hvis man klikker på den forkerte menu med musen.

En konsekvens blev at folk måske kedede sig nytåsaften. Kan vi forvente et babyboom til september og oktober? Og mange blev rasende. Folk kræver kæmpeerstatninger. Man kan ikke nøjes med en underholdningspakke fra YouSee. Nix, der skal økonomisk kompensation på bordet.

Der går næsten amerikanske tilstande i den. Nogen tror måske at de ikke længere behøver at tænke pensionsopsparing, for dette her bliver dyrt for YouSee. Nu skal de sat’me mærke og føle det. Heldigvis er nogen lidt mere besindige. Min gode Facebookven, Brian, skrev følgende i en statusopdatering:

En stor del af de skadeslidte og heraf voldsomt utilfredse Yousee kunder ønsker ikke kompensation for svig og smerte i form af gratis underholdning – men derimod vil de se cool cash…penge på kontoen og mønt i hånden i gangbar valuta.Fair nok….lad os regne på hvad en sådan kompensation kan løbe op i….Vi runder op og siger 6 timers afbrudt tv-signal….de betaler allerhøjest 600 kr/md. Regnestykket lyder: 600 kr/31 dage/24 timer x 6 timer = 4 kr. og 83 ører. Vi lader billedet stå…slapper lidt af og kommer videre i livet.

Det er så elegant formuleret, at jeg vil lade den stå der. Desuden minder jeg om den berømte ”pyt-knap”, som mange ville have godt af at trykke på lidt oftere.

Vi skal surfe en tur ud på nettet, og denne gang skal vi hylde mange blandede emner, såsom stormflod, skybrud, serie på Netflix, it løsninger til revisorer, verdens største elektronik-messe og underholdning.

www.focus-it.dk: Focus IT er en virksomhed, som udvikler smarte it løsninger til revisorer. Her får du genial software.

www.ces.tech: Verdens største elektronik-messe. Intet mindre. Tag med til Nevada ørkenen i Las Vegas. Lige her. Lige nu.

www.avclub.com: AV klubben er sådan et sted for folk, der vil underholdes. AV står for Audiovisual, så det handler både om lyd og billede. De holder i øvrigt til i Chicago.

www.sho.com/homeland: Og så er det ingen hemmelighed at jeg omsider har kastet mig ud i en serie på Netflix. Valget faldt på Homeland, så her får du seriens officielle hjemmeside.

www.stormflodssikring.dk: Og så var det i ugens løb, at Danmark blev ramt af en hundredeårshændelse. Stormflod og skybrud. Denne virksomhed ved hvad de taler om, så hvis din bygning er i fare, bør du kontakte dem, inden det er for sent.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.