Fem uregelmæssige fredagslinks

Fem uregelmæssige fredagslinks

Så blev det Trumps tur til at blive smittet med covid-19. Hvem havde set det komme – og så oven i købet under en valgkampagne. Meningsmålingerne veksler jo lidt op og ned i Guds eget land, men så vidt jeg ved, er Trump bagud. På vælgerpoint. Så nu ønsker jeg Trump rigtig god bedring. Han får brug for en masse opbakning, hvis han skal nå at komme tilbage i valgkampen.

Konspirationsteorierne verserer naturligvis i sådan en situation. Jeg skal ikke gøre mig til dommer for noget som helst i den retning, men kan det tænkes at Trump vil bruge sin situation som undskyldning, hvis han ikke bliver genvalgt som præsident? Eller kan det tænkes, at Trump måske vil anklage kinesere eller russere for at have sendt smitte i sin retning?

Ser man bort fra USA som landet, hvor valgflæsk spises i store mængder i øjeblikket, er det alvorligt, når store dele af den amerikanske befolkning boykotter valget. Ugens debat mellem de to kamphaner over there viste endnu en gang, at selv voksne mænd på +74 er i stand til at synke dybt på direkte fjernsyn.

God bedring

Og det undrer mig til stadighed, at vi mennesker er omgivet af mærkelige personer, som på mystisk vis er kommet til magten. Mennesker som åbenlyst mangler empati og forståelse for de svære situationer, som de respektive lande befinder sig i. Jeg mærker alt for lidt kærlighed, venlighed og empati fra disse mennesker.

Og det er uanset, om det er Rusland, Hviderusland, USA, Storbritannien eller Brasilien vi taler om. Faktisk ville jeg ønske at vi kunne få flere kvinder til tops på den politiske scene. Kvinder er generelt gode til at vise moderlig omsorg, og selv om man er uenig med Mette eller Angela, har de på en eller anden måde håndteret de svære situationer langt mere sympatisk end mange mandlige kolleger.

Uanset hvad sender jeg alligevel min bedste ønsker om god bedring til Trump, hans kone og alle andre smittede.

Det er fredag og vi skal fredagslinke. I dag skal turen på nettet gå til vin i Herlev, selvmål i København, Vi Unge, en flyttetjeneste samt Miiego, der producerer høretelefoner.

https://www.vindruenherlev.dk: Hvad kan foretage sig sådan en dag i starten af oktober? Jo, hvorfor ikke besøge Vindruen i Herlev, som fejrer 20 års fødselsdag i dag.

https://www.fck.dk: Det var desværre ret stor underholdningsværdi, da jeg i går aftes så målet mod FCK. Rijeka scorer på fantastisk vis, hvor FCK’ere klumrer over hinanden, inden en FCK selv fører bolden i eget net.

https://www.viunge.dk: Jeg husker selv Vi Unge fra min ungdom, men var ikke klar over at magasinet lever i bedste velgående. Nå, de har lige ansat en ny chefredaktør, så alt er sikkert godt.

https://miiego.com: Miiego er en dansk virksomhed, der producerer lækre høretelefoner med god lydkvalitet. De er ude med en ny kollektion her i oktober.

https://movit.dk: Står du med et flyttelæs, der skal fra A til B? Så prøv denne nye tjeneste, der hedder Movit, og som kobler mennesket sammen med et flyttefirma.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.