Fem ugyldige fredagslinks

Fem ugyldige fredagslinks

OL nærmer sig sin afslutning. Det har været nogle forrygende dage med op- og nedture. For atleter. For ledere. For lande. For mange. Og sådan er det jo, når man deltager i turneringer og konkurrencer. Der er vindere. Der er tabere. Også i Tokyo.

Jeg skal ikke bruge plads på at hylde den ene frem for den anden, men jeg vil gerne udtrykke stor begejstring for alle deltagere. Man bliver jo ikke prikket på skulderen, hvis man ikke har noget at byde ind med. Derfor er alle deltagere berettiget til at få anerkendende blikke. Også selv om de skule ende sidst.

OL uholdbart?

Inden OL tænkte jeg at det var uholdbart at afvikle arrangementet i disse tider. Ingen tilskuere. Og udbredt smitte blandt borgerne i millionbyen. Nu hvor konkurrencen snart afsluttes, har jeg ændret mening. Netop i disse tider er det det vigtigt at vi forsøger at komme tilbage til så normale omstændigheder som muligt. Livet fortsætter.

Martin Bo har sendt os en håndfuld links, som vi skynder os at bringe videre. I dag handler vores fredagslinks om Vivaldi, øl, Microsoft, fjernstyring og alt muligt. Tak til Martin Bo for links. For god ordens skyld skal jeg knytte til, at det er mine egne kommentarer ud for links. Du er også velkommen til at sende mig forslag til fredagslinks. Derved sikrer vi at vores faste fredagslinks bliver så varierede som muligt.

https://vivaldi.com/da: Vivaldi er navnet på en berømt musiker fra 1600-tallet. Vivaldi er også navnet på en ganske god browser som alternativ til Chrome, Safari, Edge eller Firefox – eller hvad du nu bruger.

https://untappd.com: Nu skal det handle om øl. Det er vi nemlig mange, som godt kan lide. Disse ord skrives fx mens jeg indtager en Hjerting Kaane Dubbel fra Vadehavsbryggeriet. Untappd er stedet hvor du kan skrive og læse øl anmeldelser.

https://www.onmsft.com: Her skal det handle om nyheder fra Microsoft – dog skrevet af uafhængig kilde. Et meget spændende link, særligt i denne tid hvor Windows 11 er på trapperne.

https://www.ammyy.com: Hvis du har brug for at fjernstyre en anden pc, kan du prøve med dette værktøj: Ammyy Admin. Jeg har ikke selv prøvet det, men det ser lovende ud.

https://www.allmyfaves.com: Nå for pokker, Her får du en ordentlig stak links til mange forskellige ting og sager. Søgemaskiner, emailtjenester, sportsnyheder, vejrudsigter, shopping, finans, magasiner, mobiltelefoner, fotos, film, musik, astrologi, dating, downlolads, vittigheder, kæledyr, sundhed og jeg skal give dig, skal jeg.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.