Fem trættende fredagslinks

Fem trættende fredagslinks

Fredag den 13. Gisp. Med et e i. Underlig indledning på et indlæg her. Med det hedder rettelig fredag den trettende. Altså ikke med æ som i overskriften. Hvorfor overhovedet skrive sådan noget sludder. Der er jo hverken hoved eller hale i det.

Har en mink en hale? Og hvad er egentlig meningen med galskaben? Hvor bevæger vi os hen her i coronatiden? Hvem bestemmer hvad? Og sidder magten reelt i regeringen eller et helt andet sted? Det hverken kan eller skal jeg kloge mig på. Men jeg kan konstatere at forvirringen er total.

Forvirring kan forårsage slemme ting. Og der er stor forskel på at være forvirret, distræt og forkert på den. Er ministeren forvirret, distræt eller forkert på den? Det skal en undersøgelse forsøge at klargøre, så mon ikke den ligger klar om et år eller fire?

I dag er det fredag den 13. Da jeg var knægt, var det titlen på en horrorfilm af de helt store. Vi sad med store, skræmte øjne i mørket, og hvis der var et tæppe, krøb vi ned under det. Hvordan det mon vil føles, hvis vi sætter filmen på i dag? Vil vi stadig være lidt forskrækkede, eller er det med store smil på læben?

På sådan en fredag skal vi naturligvis linke til 5 forskellige hjemmesider. Det plejer vi jo at gøre, når det passer ind, så i dag tillader vi os at sende jer videre til spændende sager. Hvad med verdens første intelligente parkeringsur? Eller en spændende lytteoplevelse på en finsk radio? Eller hvad med Cirkus Trump? Eller en forældet metalside? Eller en norsk portal/startside?

https://www.wusaa.co: Er det omsider slut med trælse parkeringsbøder? Wusaa er en dansk og meget spændende opfindelse til bilen.

https://www.startsiden.no: Vi springer en tur til Norge. Her får du en god, gammeldags portal med nyheder, nettips og andet lir.

http://www.clonemetal.dk: Her handler det om metal. Altså på musikscenen. Seneste nyhed er fra 2012, så vær opmærksom på ældre materiale …

https://areena.yle.fi: Keder du dig? Så tun ind på denne finske radio- og tv-station.

https://www.trump.com: Vi slutter af i Trump universet. Paradoksalt skal man bekræfte at man er et menneske – men er der et menneske bag Trump?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.