Fem tordnende fredagslinks

Fem tordnende fredagslinks

Så skal jeg da ellers lige love for at vi fik torden, lyn og regnstråler i ugens løb. Det buldrede og bragede som aldrig før, og mangen et hus oplevede en kælder fyldt med vand og utætheder. Rigtig træls for mange, som måtte iklæde sig gummistøvler og vandtætte spande.

Der er også opstået utætheder i et norsk skib. En torpedo buldrede pludselig ind i siden på skibet, og nu diskuterer man hvem der trykkede på aftrækkeren. Nogen siger det ene, andre siger noget andet. Og sådan er det åbenbart. Det er svært at finde ud af, hvem man skal stole og tro på.

Også i dansk politik. Der er gang i svingdørene i de forskellige partier efter dette års folketingsvalg. Nogen valgte at trække sig frivilligt, mens andre formænd kritiseres af medlemmer. Selvransagelse kan være en god ting, og det er vel altid ansvarligt, hvis man handler oven på en fiasko. Men der er klister på mangen en formandsstol.

Kold afstraffelse

Det er der ikke på en fodboldtrænerstol. Her er der kold afstraffelse, hvis holdet ikke præsterer. Det har vi set mange gange i den forløbne sæson, men det er interessant at se toptrænere blive fyret for derefter at skabe succes andre steder. Handler det om motivation eller spillermateriale – eller noget helt tredje?

Vestager forsøger nu at skabe sig en karriere som formand for EU. Det er en større klub med mange små næstformænd. Og så er der en række spillere, der også skal tilgodeses. Sammen skal denne stab sørge for at EU fortsat er et godt sted at leve. En næstformand kan hedde Lars for han skal måske passe det Europæiske Råd.

Men det er gisninger. Måske kommer U2 til næste års Jelling Festival. Jeg tror det nu ikke, men nu er rygtet spredt, og så er der måske nogen der har lyst til at bære det videre. Det kan også være at U2 foretrækker koncerter i USA og i Dublin. Eller Sønder Omme.

Det er fredag, og denne uges fredagslinks er også gisninger. Det handler om vejret, energier, musik i Odense, døgnrapporter samt den danske sommer.

www.dognrapport.dk: Hvad sker der i de danske områder, og hvor meget ved politiet om det? Tjek det ud i Døgnrapporten.

www.energimanden.dk: Når det handler om energimærker, eleftersyn, termografi og den slags nørderier, er Energimanden din ven.

www.tinderbox.dk: Tinderbox finder sted i næste weekend, og der er få partoutbilletter tilbage. Lyt blandt andre til Neil Young, Miley Cyrus, Dr. Alban, Greta Van Fleet og The Minds of 99.

www.yr.no: Denne norske vejrtjeneste skal ses som et godt alternativ til DMI.

www.sommer.dk: Endnu et eksempel på at et levende domæne ligger dødt hen. Jeg håber sommeren bliver bedre end hjemmesiden.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.