Fem tøvende fredagslinks

Fem tøvende fredagslinks

Brexit! Britain Exit. Englænderne er forvirrede. Mere end de plejer at være. Nogen synes de skal blive i bygningen. Andre synes at de skal forlade den, mens tid er. Men tingene er bare ikke så enkle, som nogen synes de skal være. Åbenbart.

Personligt er jeg helt rundt på gulvet over situationen. Altså, englænderne stemte for lang tid siden, om de skulle blive i bygningen, eller om de skulle sige lejemålet op og forlade lokalet i god ro og orden. Flertallet bestemte: Brexit. Altså ud af bygningen.

Derfor måtte den engelske vicevært meddele de andre beboere i bygningen, at de opsagde lejemålet. De ville ikke længere være en del af kontorfællesskabet, og at de derfor gerne ville sige op med fraflytning den 29. marts 2019. Altså på næste fredag.

Nu er det sådan, at hvis man forlader et kontorfællesskab, så forlader man også mange muligheder for nemt samarbejde på tværs af kontorerne. Det har de engelske lejere udmærket været klar, og de fleste mente altså at der var for store udgifter forbundet ved lejemålet. Derfor var meldingen til viceværten klar: opsig vores lejemål.

Kaoslignende tilstande

Og så er der altså sket en masse ting, som jeg faktisk har forsøgt at holde styr på, men som jeg også må indrømme at jeg har opgivet. Jeg forstår simpelt hen ikke hvad der foregår i den britiske lejr. Når man ser deres afdelingsmøder på tv, råber og skriger de ad hinanden, og man ser tydeligvis en frustreret vicevært, som forsøger at holde sammen på tingene.

Nå, selv om lejemålet er opsagt, og selv om englænderne skulle være fraflyttet på fredag, er flytningen udsat og flyttemændene kan godt parkere flyttebilerne. De kommer ikke i brug. Det gør de måske om tre måneder, eller måske den 12. april. Det er svært at sige. Især for sådan en som mig, som ikke fatter en pind. Brexit rimer på cirkus.

Det er fredag og solen skinner måske senere. Vi fejrer denne dejlige dag i marts med 5 fredagslinks, som sender dig videre til tegneserielignende tilstande, tegninger, emojis, hjemmesideinspiration samt midnfulness.

www.autodraw.com: Her handler det også om at tegne. Du kan tegne løs eller du kan indsætte små tegninger.

www.copychar.cc: Forleden dag skulle jeg bruge en speciel emoji, som jeg har på min smartphone, men ikke på computeren. Jeg fandt den her. Du klikker på emojien og vupti: så er den kopieret – klar til at blive sat ind i din tekst.

www.similarsites.com: Her står du så: du er begejstret for en bestemt hjemmeside og kunne nu tænke dig at finde flere lignende. Prøv denne service.

www.headspace.com: Heyyy! Find roen.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.