Fem talentfulde fredagslinks

Fem talentfulde fredagslinks

Huhej! Så er det i aften, at vi drager til hovedstaden, hvor vi betræder græsset i Tivoli. Årsagen er at Tivoli afvikler deres såkaldte fredagsrock, og på programmet i aften står 2 danske bands, som er på vej fremad. Det gælder århusianske Zar Paulo og svendborgensiske PATINA.

Disse 2 bands vil utvivlsomt blive nogle af de danske musikalske kunstnere, som du vil støde på i fremtiden. Hvis du altså ikke allerede har hørt dem på din transistorradio. Personligt synes jeg altid det er rart med nye toner i æteren, så jeg hylder al ny, dansk musik.

Der er nemlig brug for fornyelse, så vi supplerer vores playliste med nyere melodier og kompositioner. CV Jørgensen, TV2, Sandmen og de andre har godt af lidt selskab. Berigende for alle, tænker jeg. Ogsådan bør det være de fleste steder.

Motiver et talent

For eksempel på arbejdspladser, hvor nyt blod ved kaffemaskinen er godt. Eller hvad med Christiansborg! Der er nogle nestorer derinde, som har godt af at mærke ungdommeligt gåpåmod. Det gælder også på fodboldbanen, hvor de ældre spillere optræder med rutinen og overlader legepladsen til de unge talenter.

Hvis talenter ikke får lov at boltre sig, risikerer vi at de mister den fundamentale motivation, og uden motivation vil selv de største talenter visne med tiden. Mit råd på denne fredag må være, at hvis du møder et talent inden for hvad som helst, så bak op og sørg for at talentet føler sig værdsat. Snart vil talentet være udviklet til en stjerne.

Det er fredag og vi skal en tur på nettet. I dag handler vores fredagslinks om snacks og chips, nyheder, Reddit, stress og universet. Bliver det næsten større?

https://current.report: Et site som på elegant og smart vis serverer seneste nyt.

https://www.troddit.com: Et forsøg på at skabe et anderledes design af Reddit. Kan du lide det?

https://www.lungy.app: En nyudviklet app, som skal hjælpe med afslapning og mod stress.

https://www.taquitos.net: Her får du et virtuelt museum, som handler om snacks og chips.

https://scaleofuniverse.com: Hvor stort er universet? Et imponerende website.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.