Fem tågede fredagslinks

Fem tågede fredagslinks

Tågen letter på et tidspunkt. Mens linjerne forfattes, kan jeg ikke få øje på Taasinge, som ellers normalt står stolt ovre på den anden side af Svendborgsund. Blot ikke i dag. Tågen indhyllede den smukke ø i en tæt tåge og dis, og man skal være ganske tæt på for at få øje på øen, der ligger midt imellem Svendborg og Langeland (sådan da).

Tågesnak er noget helt andet. Det handler vel egentlig mest om, at nogen siger noget, der måske ikke er værd at tjekke efter. Hvis to personer taler tågesnak, er det formentlig kun de to, som forstår hvad samtalen handler om.

Og så er der jo tågehorn. Dette livsnødvendige horn bør forefindes på ethvert skib, da det kan udgøre forskellen på liv og død. Men et tågehorn kan også sagtens være en person, som taler sort snak ud i den blå luft. Tågehorn taler tågesnak.

Sandhed og tågesnak?

Historien viser talrige eksempler på politikere og ledere, som er kendt for deres sorte snak. Det gør visse journalister i øvrigt også. Altså taler sort. Men for lige at vende tilbage til politikerne, så synes jeg egentlig de er ret skrappe til det i Storbritannien i øjeblikket.

Det kan være svært at holde rede på de ting, der fortælles i medierne. Og medierne er jo både aviser, tv, sociale medier og internet. Nogen gange skal man være mere end almindelig skarp for at holde styr på de sætninger, der slynges ud i luften. Hvad er sandhed og hvad er tågesnak? Og kan sandhed pakkes ind i tågesnak?

Nogen opfatter sikkert også dette indlæg som en omgang tågesnak. Jeg skriver og skriver, men fortæller ingenting. Det er bare tom og varm luft på én gang – men vi kommer ingen vegne. Stilstand i min tilstand, som Patina synger.

Lad os derfor koncentrere os om dagens fredagslinks. Vi skal ud på nettet og besøge hjemmesider, hvor emner som tid, WordPress, hjertestartere, vildsvin og en ø er i højsædet.

www.vildsvin.dk: I øjeblikket skyller det ene døde vildsvin efter det andet op på strande på Ærø i det sydfynske øhav. Syv styks de seneste dage. Hvad mon det handler om?

www.wpbeginner.com: Er du interesseret i at vide noget mere om verdens bedste websystem, WordPress? Så tjek dette site ud!

www.langelandshjertestarterforening.dk: Hvorfor skal Trygfonden pludselig ind over samtlige regioner, når man allerede har et velfungerende hjertestarter system på Langeland?

www.ø.dk: Endnu et eksempel på at man har underlige ideer med et spændende domæne.

www.timeguru.org: Time Guru er sådan en løsning, der kan hjælpe dig med at holde styr på din tid. Og kollegernes. Og kundernes. Fås både som gratis løsning og abonnement.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.