Fem studentikose fredagslinks

Fem studentikose fredagslinks

Hjertelig tillykke. En lykønskning til alle i Danmark, som påsætter en eller anden form for hue i disse dage. Her i huset fejrer vi Søren og hans gymnasiekammerater, og over alt i byerne vil lastbiler og måske sågar hestevogne transportere unge mennesker rundt, mens der trykkes på båthorn og øldåser.

Årets kuld af unge mennesker, der springer ud efter endt uddannelse på diverse uddannelsesinstitutioner udgør Danmarks fremtid. Det er disse unge mennesker, som snart indtager det danske arbejdsmarked, når de altså på et tidspunkt er færdige med det næste skridt i deres liv.

Det bliver interessant at se hvordan EU ser ud, når de skal i gang med at tage arbejdshandskerne på. Er Danmark medlem af EU? Eksisterer EU? Og er Storbritannien isoleret? Der er mange spørgsmål, som trænger sig på i disse minutter, og hvis du overvejer at købe varer i England, så tøv en kende. Måske bliver varerne endnu billigere de kommende dage.

Men tilbage til studenterne. Jeg bliver glad i låget af at se og hilse på studenterne. Det forsømte forår er slut, og nu venter en sommer med øl og hornmusik, krydret med sjove oplevelser på diverse festivaler og ferierejser. Jeg ønsker alle studenter alt godt i fremtiden.

Hjertelig tillykke!

Og så til ugens fredagslinks, hvor vi fokuserer på øjeblikkets hændelser. Og lad os starte i det kvalmende hjørne, hvor domænehajer atter har købt spændende adresser for slet ikke at bruge dem til noget brugbart. Så er der et link til Storbritannien, et til en kortvarig mailadresse samt noget om søgning.

www.student.dk: Et rigtigt lækkert domæne, der sagtens kan bruges til noget brugbart. I stedet har en måske kommende student misbrugt pladsen til ligegyldigheder.

www.studenter.dk: Historien gentager sig på dette link, hvor der er gjort endnu mindre ud af situationen. Hvis man ikke bruger et domæne til noget, så aflever det til folk, som vil sætte pris på det.

www.visitbritain.com: Nå, hvis du lige synes at du og kæresten trænger til et lækkert weekendophold, så overvej London. Storbritannien ligger delt op i disse dage. Storbyen mod landområder, så dan lidt groft sagt.

www.10minutemail.com: Har du brug for en kortvarig e-mailadresse? Adressen virker i 10 minutter. Herefter siger det PUFF!

https://www.google.com/insidesearch/howsearchworks/thestory: Og vi slutter af med Googles forklaring på hvordan søgning virker og fungerer. Se hele historien forklaret på relativt pædagogisk vis.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.