Fem stormende fredagslinks

Fem stormende fredagslinks

Hold på hat og briller, venner. Denne uge, som har stået i vinterferiens tegn, har budt på orkan og storm, og vi, der ikke har haft ferie, har nydt at tage på arbejde velvidende, at vi ikke gik glip af de store naturoplevelser i uge 7. Well, nu bevæger vi os snart ind i uge 8, og så starter Familien Danmark på job igen.

Men tilbage til blæsten, for huhej hvor har det dog rusket i ugens løb. Og ja, jeg ved da godt at Nettips ikke er et søsterorgan til DMI, og ja, vi ved da godt at vi intet kan stille opover for vejret, men hvor er det dog tankevækkende, at vejret tager fusen på os igen og igen.

Personligt har jeg været ramt af forkølelse 3 gange inden for 80 dage. Det er bestemt ikke almindeligt for mit vedkommende. Ja ja, jeg bliver også ældre, men i gamle dage var jeg vel forkølet 1-2 gange pr år. Men nu er situationen en helt anden.

Man kan så spørge hvorfor situationen er således? Hænger det sammen med at vi mangler en omgang hård frost som kan stoppe virusser i at sprede sig? Eller skyldes det kort og godt at jeg enten har været uheldig eller at jeg simpelthen er blevet ældre, og at jeg må påregne højere frekvens af snotnæse og hosteanfald?

Corona, virus og storm – igen.

Vi er naturligvis nødt til at skele til situationen i Kina, når vi snakker om forkølelse i Danmark. Coronavirus er blevet et af de mest anvendte søgeord i Google, og det må absolut være på sin plads at vi begynder at tage affæren i Kina alvorligt. Der er muligvis tale om en promille af kinesere, som dør af corona, men 1 død kineser af sygdommen, er en for mange.

Jeg sætter min lid til at kloge og heldige forskere snart finder en vaccine imod corona. Vi skal have sat en stopper for virusset, så vi atter kan ånde lettet op. Indtil næste orkan eller virus rammer.

Det er fredag, og i dag skal du fristes ind på hjemmesider der handler om dronevideo, 3D print, huskesedler, Ugeavisen og en keeeeedelig tekst editor.

https://dronebillederfyn.dk: Der er kaldt til dronevideo. En ung fynbo tilbyder dronevideo og dronefotos af din ejendom og jord, hvis du synes du skal se din ejendom ovenfra.

https://www.thingiverse.com: Yes, nu skal det handle om 3D print. Her finder du en stor samling objekter, som du kan downloade og printe i din 3D printer.

https://ugeavisen.dk: Er du interesseret i at læse lokale nyheder og kigge på lokale annoncer, er Ugeavisen et godt bud.

https://www.editpad.org: Måske verdens mest kedelige hjemmeside? Her kan du skrive en tekst og så downloade den. Tja …

https://keep.google.com: Så hælder jeg mere til de små, smarte gule huskesedler, man hænger op på køleskabet og lægger på skrivebordet. Eller har dem liggende i Googles univers.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.