Fem sportsgale fredagslinks

Fem sportsgale fredagslinks

Videre til semifinalen uden en egentlig sejr i ordinær spilletid. Jo, jeg snakker om Portugals EM-drenge, der i går aftes spillede sig i semifinalen ved at baske Polen ud efter forlænget spilletid og straffespark. Altså vi snakker om 5 kampe, som Portugal har spillet uden at have haft flere mål end modstanderen efter de første 90 minutter.

Tankevækkende, ikke sandt? Tænkt at man kan bevæge sig igennem en turnering – helt op til de 4 bedste – uden at man har naglet modstanderne sønder og sammen. Kan man kalde denne ”taktik” for fedtspil? Og savner vi ikke at se verdens bedste fodboldspiller i endnu mere hopla? Jeg tænker naturligvis på Ronaldo.

Og nu fik jeg adskillige folk på nakken, for ”Messi er naturligvis bedre”. Den sang har jeg hørt mange gange før. Jeg er ikke enig. Og jeg synes heller ikke at Venstre er bedre end Socialdemokraterne. Eller at Linux er bedre end Windows. Eller at iPhone er bedre end Android.

Det er dejligt befriende at man ikke behøver at være enige i denne verden. Men uvenner behøver man jo ikke at blive. Og ja, det er lettere sagt end gjort. Hver dag er der mennesker, der bliver uvenner. Nogle gange små-uvenner. Andre gange vanvittigt uvenner. I denne forbindelse ønsker jeg ikke at knytte ord til den tragiske hændelse i Tyrkiet i indeværende uge. Men jeg sender tanker til pårørende og efterladte.

Efterladt. Det er vel også det vi kan sige om dejlige Caroline Wozniacki, som måtte forlade græstæppet i Wimbledon som taber. Igen måtte vi konstatere at hun ikke kunne vinde verdens mest prestigefyldte tennisturnering. Måske har hun ikke fokus nok på spillet. Eller måske er de andre bare bedre?

Man kan jo ikke vinde hver gang. Det er der en gang en klog mand, der udtalte. Eller var det en kvinde? Nå, men det handler om at tabe og vinde med samme sind. Og jeg ved godt det er svært at vinde og samtidig se sur ud. Caroline er sødest, når hun smiler. Synes jeg. Er du enig.

Denne fredag byder på 5 sportslinks som en hyldest til sunde interesser. Vi ser på fodbold, tennis, golf, badminton og oddset.

Åh nej. Carolines hjemmeside virker ikke. Der er dømt databasefejl. Det er endnu værre en dobbeltfejl. Kom tilbage i kampen, Caroline. Please.

EM i fodbold er i gang, og der er masser af fokus på turneringen. Tjek andre fodboldnyheder ud hos Bold.dk.

Oddset og tips. Dette er interessant for mange, men pas nu på pengene. Hos Spilnu kan du placere et væddemål eller to med bonuskode.

Personligt er jeg ret vild med golf. Det er en herlig sport, hvor du ikke behøver at få pulsen alt for meget i vejret – med mindre du går en runde med Anna Rawson.

For år tilbage var jeg mest til badminton. Altså som spiller. I dag nyder jeg altid at se gode herredoubler. Jeg tjekkede Badminton Danmarks hjemmeside ud. Lidt forældet og ikke-responsiv.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.