Fem spanske fredagslinks

Fem spanske fredagslinks

Si si. Så er det i aften klokken 18, at de danske håndboldherrer løber ind på en ungarsk håndboldbane, hvor semifinalen imod Spanien venter. Gidsel, Hansen og Landin tager resten af gutterne i hånden, og planen er at de vinder over Spanien, så de lander i finalen. Den spilles på søndag.

Holdsport kan noget. Personligt spillede jeg fodbold som knægt, hvor vi altid var en flok, som spillede bold med hinanden. Jeg spillede også badminton. Her var vi ikke 22 spillere på banen. Højst 4 ad gangen. Sådan en herredouble kan altså noget. Eller mixeddouble. Og når vi spillede turneringskampe tog vi en lille folk af sted.

Det ødelagte knæ

Her senere i livet, hvor mit knæ er gået i stykker, dyrker jeg individuel sport hvor jeg ikke er i nærkontakt med med- og modspillere. Det handler blandt andet om golf. Vi går rask væk 6-10 kilometer på sådan en runde. Det er hyggeligt. Meget socialt. Og så kan der godt gå lidt sportsånd i den. Man glæder sig over egne gode slag. Og modspillernes dårlige. Sådan er det jo.

I fitnesscentret holder jeg mig for mig selv. Det er ret ynkeligt. Jeg er ikke nogen Arnold Schwarzenegger. Jeg forsøger blot at holde leddene i gang. Det sker på en crosstrainer. Og en sofacykel. Og en måtte hvor diverse øvelser udføres så godt det nu lader sig gøre.

Men jeg elsker altså holdsport. Fodbold især. Men også håndbold og basket. Det kan noget, når en samling spillere rykker sammen i bussen og forsøger at få det bedste ud af materialet sammen. Og jeg kipper med flaget i aften klokken 18, når Danmark møder Spanien i semifinalen. Kom så Danmark!

Det er fredag og jeg har fået 5 gode fredagslinks af Martin Bo. Tak for det, MB! De handler om så forskellige ting som dansk øl, Neil Young, batterier, Yeti og Monty Python.

http://www.rustradio.org: Her er det perfekte sted for Neil Young fans. Streams fra koncerter og højst aktuelt, idet han fjerner al musik fra Spotify.

https://www.batterilageret.dk: Her handler det om de gode batterier.

http://www.yetisports.org: Yeti i forskellige afskygninger. Også i spil.

http://www.montypython.com: Monty Phyton – say no more …

https://peoplelikeus.dk: Et dansk bryggeri. Med egen butik og webshop. Skål og god weekend.

Læs også

1 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.