Fem skandaløse fredagslinks

Fem skandaløse fredagslinks

I ugens løb fik jeg en email fra en juraansvarlig i en større dansk virksomhed. Hun havde været en tur på Nettips – sikkert fordi hun havde googlet det brand, som virksomheden er kendt for. Og hun havde en kedelig besked: hvis jeg ikke straks fjernede et indlæg fra Nettips, ville hun øjeblikkeligt hive mig en tur i retten.

Hold da op. Jeg er en rimeligt autoritetstro person, og jeg vil helst ikke lægge mig ud med jurister, politimænd og voksne skolelærere. Og da hun ydermere kunne fortælle, at virksomheden netop havde trukket sig sejrrigt ud af en lignende situation, havde jeg ikke den store lyst til at spille med musklerne.

Slet ikke da hun afslutter med at fortælle at sagens omkostninger for den tabte part løb op i 76.000 kroner. 76 tusind! Det er dælme mange penge. Altså, det kunne jeg slet ikke overskue, så uden at skele til mineventuelle retssag loggede jeg på Nettips, fandt den pågældende historie og fik den lukket for offentligheden.

Bryske dommere

Historien er fra 2019, og da jeg ikke har lyst til at komme i virksomhedens kløer – hun har lukket sagen, da jeg hurtigt kunne meddele at historien var lukket ned – skal jeg ikke nævne hvad historien handlede om. Ikke desto mindre havde virksomheden fået ret over et begreb, og da jeg havde nævnt begrebet i en kontekst, bad virksomheden mig om at fjerne historien.

Well, historien er fjernet. Og jeg fortsætter mit liv som intet var hændt. Og alligevel sidder jeg tilbage med den følelse af at jeg måske har opført mig som en lille logrende hund. Ganske få har lyst til at blive trukket i retten med udsigt til en langstrakt retssag med advokater, sekretærer og bryske dommere. Så nu skriver jeg disse linjer i håb om, at min tilværelse fortsætter upåagtet.

Mange små hjemmesideejere som mig må få en masse emails fra alverdens læsere, som lige vil sætte tingene på plads. Mon alle bliver lige så skræmte som mig? Det er fredag, og vi skal linke dig og andre læsere ud i verden. I dag skal det handle om filmcitater, urbefolkninger, et pengeinstitut og noget tja-bum.

https://www.nordea.dk: Nordea er kommet i avisen. Skyldig eller ej?

https://www.playphrase.me: Denne her er fjollet og sjov. Skriv en sætning og opdag hvilke film, sætningen er en del af.

https://ciechanow.ski: Denne hjemmeside handler om … Tja …

https://native-land.ca: Her handler det om urbefolkninger.

https://www.quodb.com: Vi bliver i filmens verden. Her finder du citater fra diverse film.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.