Fem sensommerske fredagslinks

Fem sensommerske fredagslinks

Hvad bød ugen på? Hvad skiver sig ind i annalerne? Hvor er det at vi lægger trykket om 6 år, når vi tænker tilbage på midten af september 2016? Tja, der er nogle væsentlige detaljer.

For det første tænker man om det amerikanske klima er hårdt for kandidater, som gerne vil være landets kommende præsident. Er der så megen fugt i luften, at man ligefrem bliver svimmel af at turnere rundt? Eller skyldes det et glas for meget ved en reception?

Glas er vigtige i september 2016. Men det skal være vand-holdige glas. En fantastisk sensommer med sommertemperaturer gør livet nemmere på nogle områder. For nogen af os. For andre er vejret ligegyldigt. Skinner solen? Who cares?

Gratis temaer til WordPress

Solen skinner også andre steder. Et sted i verden må russiske forskere forskanse sig, fordi febrilske og frustrerede isbjørne ikke kan forlade stedet. De plejer at tage flugten via is på vandet. Men ikke i år. Isen er smeltet.

Isen er måske også smeltet i den borgerlige blok. Venstre. Liberal Alliance. Dansk Folkeparti. De Konservative. Der er ugler i mosen. 2025. Hvem gør hvad? Er de enige? Skal man holde sammen for enhver pris? Skal man sælge sin politiske sjæl?

Denne fredag inviterer dig inden for den verden, som handler om Marineforeningen, gratis temaer til WordPress, underligt tysk site med underlige kæledyr, lækkert webdesign samt en dygtig mand, der ved noget om kropssprog.

www.ifly50.com/en_se/1: Lækker måde at præsentere et emne på. Lad dig falde tilbage og bemærk den måde som tingene præsenteres på.

www.jesperbergstrom.com: Jesper Bergstrøm er en dygtig mand, der ved noget om kropssprog og hvilken betydning det har for at du kan sælge varen.

www.parapluesch.de: Måske det mest mærkelige fredagslink længe? Psykiatri for mishandlede nuttede dyr …

www.marineforeningen.dk: Som gammel marinesoldat i Korsør må jeg klart melde ud, at jeg har tabt forbindelsen til havet. Derfor betaler jeg min ”sjæle-gæld” med et link til Marineforeningen.

www.colorlib.com/wp/free-wordpress-themes: Hvis du er til WordPress, er du måske på jagt efter gratis temaer til WordPress. Her får du rigtigt mange flotte temaer – lige til at lægge på din hjemmeside – gratis.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.