Fem rullende fredagslinks

Fem rullende fredagslinks

Mens disse ord nedfældes i Word, kan jeg blot lige prale med at solen skinner på Sydfyn. Det er jo ikke noget vi er forkælet alt for meget med i disse tider, så lad os smile hver gang, at solen titter frem. Den minder os jo også om, at næste årstid, der banker på døren, er foråret.

Hver især er der forskellige gøremål, som står for skud, når foråret skal tages i brug. Personligt skeler jeg til min golfbag, mens andre nusser rundt ude i skuret, hvor diverse haveredskaber tages i betragtning. Og så er der dem, som pudser vandrestøvlerne. Foråret smiler til os men stadig lidt på afstand.

Afstand kan landmændene uden tvivl nikke bekræftende til. Jorden er så blød og mudret, at Roskilde Festivalen er vand ved siden af. Og det er ikke godt, når landmand Hansen nok en gang må konstatere, at jorden er så gennemvædet, at hans traktor er for tung derude. Det begynder at tangere et ægte problem for landmanden.

Vi arbejder hjemmefra – sommetider

Så er det nemmere at drive en it butik, som jeg gør. Jeg kan sidde indendøre og passe mine små opgaver, og det kan jeg sådan set gøre uanset hvor jeg befinder mig. Enten kan jeg drage ind til mit kontor i Svendborg, eller også kan jeg blive hjemme ved hundi og klappe den på ryggen, mens jeg nørder i WordPress. I princippet kan jeg også arbejde, mens jeg spiser tapas i Spanien.

Sådan er det moderne arbejdsliv for mange i dag. Vi skal sådan set bare have en bærbar computer, lidt internet og noget kaffe – så kan vi udrette stort og småt. Så sidder vi her og kommunikerer med hele verden – eller næsten da – og får hjulpet de mennesker, som har brug for lige netop vores hjælp. Det er ikke så tosset endda.

Tag dog heller ikke fejl af at det er godt at komme lidt ud i samfundet. Vi skal socialiseres en gang imellem. Ellers går der kuk i den. I dag tager jeg for eksempel til en reception. Så diskes der sikkert op med et glas samt lidt snacks. Så futter man stille rundt og snakker med mennesker, man aldrig har mødt før. Hvis du smiler til A, vil A sandsynligvis smile retur. Det er en relativ simpel formel.

Men det er jo fredag, og vi skal nørde i fredagslinks. I dag skal du se på hjemmesider, som beskæftiger sig med indkøb på nettet, esport, bilnøgler, Gislev og baggrunde.

https://eandsport.com: Her skal det handle om sport og esport. To sider af samme sag, dog differentieret ved et lille bogstav. En vokal faktisk: E. Esport er electronic sport.

www.oplevgislev.dk: Tag en tur til Midtfyn og hils på de flinke folk i Gislev.

https://www.remove.bg: Skal du have fjernet baggrund fra et billede eller logo? Så prøv denne tjeneste på internettet.

https://bm-tek.dk: Skal du sikre dig en ekstra bilnøgle? Så kan Bm Tek hjælpe dig.

https://www.coolshop.dk: En pænt stor webshop i Danmark …

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.