Fem restriktive fredagslinks

Fem restriktive fredagslinks

Omikrom. Det er godt nok blevet lidt af en skurk i denne ellers så søde juletid. Lige nu lytter jeg til P6 Beat, hvor The Ravonettes spiller en julemelodi. En julesang. Sådan en af de hersens frygtelige forsøg på at skabe rock med en bjælde i baggrunden. Forfærdeligt. The Christmas song. Tja …

Men tilbage til varianten, som er ved at lukke det danske samfund ned igen. Altså ikke helt ned, men alligevel godt på vej. Den er ekstrem smitsom, og Brostrøm sammenligner den med mæslinger, som også var vanvittigt smitsom. Det daglige antal smittede stiger. Nu er det over 10.000 smittede i døgnet.

Mine linjer er en opfordring til alle om at tænke sig godt om. Sprit nu de fingre af, når du besøger en butik. Husk mundbindet de indendørs steder, hvor det giver mening. Og overvej nu at blive vaccineret, hvis du ikke allerede er blevet det. Personligt er jeg sikker på, at covid19 ikke er et komplot.

Bliv nu vaccineret

Der er masser af konspirationsteorier, og nogle er mere interessante end andre. I dette tilfælde synes jeg at de såkaldte sølvpapirshatte er nødt til at forholde sig til fakta. Vi oplever en sværm af virusser i luften, og denne er altså ekstrem smitsom. Det er ikke sikkert at en vaccine beskytter dig, men du er stærkt hjulpet på vej, når du bliver vaccineret.

Måske er corona et våben, der er skabt i et kinesisk laboratorium. Måske er det skabt i et forsøg på at slå en masse mennesker ihjel, så befolkningstallet kan holdes nede. Måske indeholder vaccinen en chip, så myndighederne kan holde øje med os.

Bliv nu bare vaccineret, så vi sammen kan komme igennem denne sundhedskrise.

Det er fredag og vi skal fredagslinke. I dag handler de 5 links om så interessante ting som

https://www.testdinbolig.dk: Her skal det handle om at få testet din bolig for radon. Radon er en radioaktiv gasart, som stammer fra det naturligt forekommende radium, der bl.a. findes i jord og byggematerialer.

https://neal.fun: Denne her er småskør. Små aktiviteter, hvis du skulle kede dig foran skærmen.

https://www.reversewhois.io: Her er en søgning for nørder. Hvem ejer et specifikt domæne?

https://9to5google.com: 9 to 5 er en sang af Dolly Parton. Men det er også et magasin, der fokuserer på tekniske gadgets. Dejlig for nørder som mig.

https://støjberg.dk: Her troede jeg at jeg skulle besøge Ingers hjemmeside, og så lander jeg et helt andet sted. Verden er forvirrende.

Læs også

2 Comments

  1. Allan Fritz F

    Google Chrome advarer om, at den måske lidt for smarte hjemmeside “https://støjberg.dk* ikke er et sikkert sted at besøge. Ellers må man sige, der er gjort brug af alternativ promovering af den for mig aldeles ukendte sangerinde. Næh, skal det være Støjberg, da forventer jeg bestemt Inger…..som man elsker – eller elsker at hade
    Jeg er helt enig i, at hele Covid 19 situationen – med Omikrom som sidste variant – ikke et et komplot. Der argumenteres ellers bravt og med mange vinklinger, hvoraf de fleste kan være svære at tage alvorligt. Min datter og mine to børnebørn er smittede, så Julen improviseres i år. Morfar har lige fået 3. stik, og jeg håber, det værner lidt, hvis uheldet er ude. Det eneste, vi véd, er, at alt er usikkert, så pas på Jer selv – og hav den bedste Jul, som omstændighederne tillader.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.