Fem regnfulde fredagslinks

Fem regnfulde fredagslinks

Det regner. Og det regner i mit hjerte. Det smager lidt af smerte. Det minder mig om noget.

Ordene er forfattet af mesteren selv alias CV Jørgensen, og det er jo lige en tekst, som man kan hive frem sådan en regntung fredag, hvor selv fuglene holder sig for sig selv. Der er hverken fuglefløjt eller fuglechikane. Selv rågerne gemmer sig.

Hvad kan man foretage sig sådan en dag? Man har jo ikke umiddelbart lyst til at gå en tur. Heldigvis skal jeg passe mit arbejde. Så jeg sidder her ved skærmen og skriver disse linjer. Men hvis jeg havde fri, ville jeg foretage mig noget andet. Men hvad mon?

Netflix måske. Eller HBO. Der må være en serie, jeg kan kaste mig over. Måske streame et afsnit Kontant på DR. Eller tune ind på TV2 News og se noget om Ukraine, Kina eller USA. Jeg kunne også vælge at slukke mit fjernsyn. TV fordummer i mange tilfælde.

Rengøring eller gåtur

Så kunne jeg jo finde støvsugeren frem og svinge den hen over et gulv, som ikke har mærket den i en periode. Jeg kunne også løfte den fra gulvet og gå efter hyggeligt spindelvæv. Når det så er overstået, hælder jeg vand i en spand og vasker det pågældende gulv. Hvis der altså ikke ligger et gulvtæppe. Hov, persiennerne trænger også.

Nope. Den rengøring springer jeg over. Jeg tager regnjakke på. Og regnbukser. Og en sydvest. Retningen peger på havnen, så der går jeg ned. Og kigger på vandet. Og skibene. Og alle de mennesker, som ikke er der. De sidder sikkert indenfor og ser Netflix. Eller gør rent. Eller passer deres arbejde.

Jeg kunne også vælge at blive hjemme og skrive fredagslinks. Og finde nogle hjemmesider frem til dig og alle de andre, som surfer på nettet i regnvejr. Og fortælle at denne omgang fredagslinks handler om gode skikke for webdesign, amerikanske retssager, Spotify, et program til at bygge hjemmesider med samt assistance til Twitter.

https://www.judyrecords.com: Her finder du informationer om over 650 millioner amerikanske retssager. Nok til en hel weekend.

https://spotifystreams.io: Spotify er min foretrukne musiktjeneste på nettet. Her kan du se hvor lidt nogle af kunstnerne tjener på at få streamet deres musik dér.

https://durable.co/ai-website-builder: Denne her er ret vild. Indtast erhverv og et navn og på ganske få sekunder har du din egen hjemmeside.

https://tweetmonk.com: Er du på Twitter? Det er jeg ikke. Nå, få hjælp til dine tweets her.

https://lawsofux.com: Her handler det om webdesign.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.