Fem regelrette fredagslinks

Fem regelrette fredagslinks

Første fredag i 2018 byder på fem fredagslinks, som hver især byder på lidt af hvert. Mere derom senere, men først til den sandfærdige og sande sandhed: nye regler pr. 1. januar 2018, som måske får indflydelse på dine kommende hverdage.

For eksempel bliver det sværere at optage risikable boliglån. Jo, den skulle være god nok. Hvis du således har en gæld, der er 4 gange større end husstandsindkomsten, er der lukket ved kasse 1, hvis du ønsker at optage et boliglån. Heldigvis kan telte købes til en fair pris i Spejder Sport.

Nødder bliver til gengæld nemmere at få fat i. Prisen falder nemlig på nødderne, idet en forhadt afgift bortfalder. Faktisk har det altid undret mig, at der skulle være en så slem afgift på en sund vare. Desværre sker det samme med de såkaldte sodavand med skjult alkohol. De bliver også billigere. Nødder og Breezer lyder som en modsætningsfyldt cocktail.

Skulle du gå rundt og være utilfreds med en eller anden sag, kan du nu få den taget op i selveste Folketinget, hvor landets førende politikere ævler og kævler løs. I den forbindelse skal jeg måske lige husk at nævne, at det kræver at du samler 50.000 underskrifter fra danske statsborgere ind først.

Recept til medicinsk cannabis

Når du handler ind i Kvickly, Føtex eller en anden butik og har brugt Mastercard, har du skullet betale et gebyr på 75 øre. Dette gebyr bortfalder, og så er der sikkert en masse som jubler over, at de nu kan gå frisk til indkøbene uden gebyrer. Tro mig, det er ren indbildning, for hvis butikkerne taber penge ét sted, bliver de blot lagt til et andet.

Endelig skal du vide, at det nu er muligt at få medicinsk cannabis på apoteket. Cannabis er en vare, som er elsket og hadet i hele verden, og som jo har vakt stor glæde hos nogen, mens den har bragt ulykke med sig hos andre. Men døjer du med store smerter i kroppen, kan din læge altså udskrive en recept til dig.

Det er fredag, og vi skal i gang med det, det handler om: fredagslinks. Og vi fejrer denne første fredag i 2018 med 5 links, som sender dig direkte hen til skør underholdning til festen, skrifttyper, Amager, en svensk krimiforfatter ved navn Åsa Schwarz samt nyttig viden om demens.

www.videnscenterfordemens.dk: Vidste du at demens præger omkring 87.000 danskeres liv? Få en masse nyttig viden om demens hos Videnscenter for demens.

www.asaschwarz.com: Jeg kender ikke den svenske forfatter ved navn Åsa Schwarz, men en anmeldelse i den lokale avis gjorde, at jeg lige slog hende op på nettet. Hendes nyeste krimi – De 7 Nøgler – får virkelig gode karakterer med på vejen.

www.amager.dk: Mindstesønnen flytter til Amager, så hvad er mere naturligt end at tjekke Amagers gode tilbud ud på dette site? Det er så musikforeningen 5-Øren, der står bag domænet.

www.typekit.com: Er du på jagt efter den ultimative skrifttype, font eller hbvad du nu ønsker at kalde den slags? Så tjek Adobes bibliotek ud her.

www.sjovbusiness.dk: Det behøver ikke at være kedeligt at gå til fest, slet ikke hvis 2 skøre kvinder kommer og underholder. Mød Pilates pigerne, Rockerkællingerne, Ruth og Karen, De skøre tjenere og mange andre karakterer.

www.hotel-aeroe.dk: Lige et bonuslink. Skulle du komme forbi Svendborg, bør du overveje at besøge Hotel Ærø, som er byens hyggelige hotel ved Ærø-færgerne.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.