Fem redditske fredagslinks

Fem redditske fredagslinks

En gang dagligt cirka er jeg et smut på Reddit for at slubdre seneste nyt i mig. Reddit er sådan et lidt anarkistisk medie, hvor man poster lidt af hvert, men det er også et sted hvor man diskuterer aktuelle historier, som er oppe i tiden. Har du været på Reddit?

Reddit blev grundlagt i 2005 og er blevet lidt af et hit blandt netsurfere i hele verden. Ifølge Semrush, som er specialister inden for søgemaskiner, er Reddit det 10. mest besøgte websted i verden og Reddit skulle være det 6. mest besøgte websted blandt amerikanere.

Med andre ord kan man vist roligt kalde Reddit for en gedigen succes. Jeg har haft en profil der i nogle år efterhånden, og jeg er vel på sitet ti minutters tid. Det sker typisk via min smartphone. Dog ikke fra Reddits officielle app, som jeg anser for at være irriterende. I stedet har jeg installeret en anden app, som hedder Boost.

Farvel, Reddit

Boost er en fortræffelig app, som viser de forskellige emner på Reddit på en måde, som tiltaler den måde jeg foretrækker sådan noget på. Der findes mange alternativer til Boost, men det er måske snart en saga blot. Reddit udstikker nemlig nye tekniske veje, som betyder at hvis tredjepartsudviklere skal integrere feeds fra Reddit, skal de til lommen og betale en uhyre sum for den såkaldte API.

Jeg har læst at det for disse dygtige tredjepartsudviklere kan koste om mod 20 millioner dollars om året. En latterlig høj sum, som Reddit burde skamme sig over. Folk som anvender Reddit – Redditors – har planlagt en protest imod Reddits skøre påfund, og den finder sted den 12. – 14. juni. Her vil man boykotte Reddit ved simpelt hen at holde sig væk.

Og jeg er med i protestkoret. Jeg dukker ikke op på Reddit i disse dage, og hvis der ikke er fundet en løsning inden den 1. juli, vil jeg og millioner af andre Redditors sige farvel til Reddit. Good bye Reddit. Hasta la vista.

Husets trofaste gæstelinker, Martin Bo, har sendt os gode links. De handler om overnatning i København, ugler, Bruce Springsteen, musik og festival i Skagen. Stor tak, Martin Bo.

https://www.tytoalba.dk: Lydløse jægere. Øh, hvad for en fisk? Eller rettere: hvad for en ugle? Læs en masse om denne fascinerende fugl.

https://estreetshuffle.com: E Street Band er navnet på det følge, som ledsager Bruce Springsteen på scenen og i studiet. Læs meget mere om E Street drengene her.

https://skagenfestival.dk: I slutningen af juni løber Skagen Festival af stablen. I år kan du blandt andre høre Johnny Logan, Oysterband, Aura og Poul Krebs. Ingen af de her nævnte har min store interesse …

https://www.discogs.com: Discogs er nok verdens mest anerkendte sted, hvis du leder efter musik, enten viden om musik eller handel af musik.

https://www.steelhousecopenhagen.com: Steel House i København er et sted, hvor du kan overnatte. Jeg har selv brugt stedet en enkelt gang, og jeg har 2 kommentarer: Sovekabinerne er klaustrofobiske, men loungen og faciliteterne er fænomenale. Jeg overnatter ikke her igen, men jeg dukker gerne op for at sidde og nyde en kold fadøl.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.